Necunoscuta față a știristei Laura Fronoiu. Ce face când nu e la TV?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De când s-a relansat postul TVR Info, ştirista Laura Fronoiu are un rol important în acest proiect. Ea prezintă atât jurnalul de prânz de la TVR 2, cât şi pe cel de la noul canal dedicat informaţiilor de ultimă oră. Cum ar veni, este în acelaşi timp pe două posturi tv.

Laura Fronoiu prezintă știrile la TVR
Laura Fronoiu prezintă știrile la TVR

Înţeleg că eşti foarte implicată în relansarea postului TVR Info. Cum anume?

Voi realiza ediţii speciale. Aşa cum am făcut şi în prima zi de TVR Info, când am retrăit emoţiile breakingnews-ului într-o ediţie specială, la ora 17.00, cu multe subiecte la zi. În rest, prezint Telejurnalul de la ora 12.00, care se transmite în acelaşi timp şi la TVR 2, şi la TVR Info. Deci mă vedeţi la aceeaşi oră pe două posturi.

Şi cum arată acum o zi de lucru de-a ta?

Ziua mea începe la fel cum se încheie, cu ştiri. Dimineaţa urmăresc primele jurnale TVR şi agenţiile de ştiri, pentru că trebuie să fiu la curent cu tot ce se întâmplă. Apoi trec pe la cabina de machiaj şi coafură, unde colegii au grijă de imaginea mea, apoi citesc cu atenţie ştirile şi intru în studio. După telejurnal, mă pregătesc pentru ediţiile speciale de la TVR Info - întrebări, teme, invitaţi. E un ritm alert, care nu îţi dă timp să te gândeşti prea mult la viaţa personală, dar încerc să le împac pe ambele, chiar dacă ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Când nu prezint sau moderez emisiuni, scriu ştiri.

Şi ce mai poţi să faci în timpul liber?

Având în vedere că lucrez, uneori, şi în weekenduri, activităţile din timpul liber sunt tot mai puţine. Îmi place să ies din oraş, să mă plimb prin Centrul Vechi, atunci când nu e aglomerat, dar, tot mai des, prefer să dorm şi să mă odihnesc, pentru că oboseala se adună.

Laura Fronoiu : «Marea performanţăobţinută de mine: sănătatea mea»

Laura Fronoiu prezintă Telejurnalul orei 12.00 la TVR 2 şi TVR Info. Foto: Zoltan Lorencz
Laura Fronoiu prezintă Telejurnalul orei 12.00 la TVR 2 şi TVR Info. Foto: Zoltan Lorencz

Rămâne timp şi de o vacanţă vara asta?

Am reuşit să văd comorile Egiptului în primăvară şi bine am făcut, pentru că, odată cu lansarea TVR Info, am tot mai puţin timp pentru concediu. Dar în august voi mai avea o scurtă ieşire, în Maramureş şi în Bucovina, pe care am descoperit-o recent şi de care m-am îndrăgostit iremediabil. Următorul avion aş vrea să mă ducă într-o vacanţă exotică, în Asia, dar, deocamdată, fac planuri şi visez cu ochii deschişi.

Ştiu că-ţi place şi să alergi foarte mult. De când ai această pasiune, care sunt performanţele cu care te lauzi?

Înainte de toate, alergatul este sănătate curată. Prefer să alerg afară decât să merg la sală, dar şi aici timpul este un duşman neiertător. Marea performanţă pe care am obţinut-o este sănătatea mea, acesta este marele câştig pentru că este mai importantă decât toate celelalte. Recent am alergat la „Race For The Cure”, cursa împotriva cancerului, şi am fost impresionată de numărul mare de participanţi, de toate vârstele.

De câţi ani în TVR?

În august, împlinesc opt ani de când am intrat în echipa TVR şi mă bucur de fiecare zi petrecută aici, pentru că îmi place ceea ce fac. Înainte, am lucrat la Realitatea TV, unde am făcut ştiri şi m-am format ca jurnalist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net