Zmeura de Aur 2022: Tom Hanks, nominalizat la categoria cel mai prost actor

Au fost anunțate nominalizările la cea de-a 43-a ediție a premiilor „Zmeura de Aur”, gală la care nici un actor nu își dorește să ajungă vreodată, căci sunt luate în vizor interpretările considerate a fi netalentate.

Actorul a fostnominalizat  la trei categorii la „Zmeura de Aur”
Actorul a fostnominalizat la trei categorii la „Zmeura de Aur”

Organizatorii descriu aceste premii satirice ca fiind „vărul urât al Oscarurilor”, căci adună cele mai proaste filme ale anului.

Citește și: A murit bărbatul care a inspirat filmul „The Terminal”. A locuit timp de 18 ani în aeroport

Marea surpriză a listei cu cei selectați anul acesta este actorul Tom Hanks (66 de ani), care se află în cursă nu la una, ci chiar la trei categorii: cel mai prost actor în rol principal pentru interpretarea lui Geppeto din animația „Pinnocchio” de la Disney, cel mai prost actor în rol secundar în filmul „Elvis”, acolo unde îl joacă pe impresarul regelui rock and roll, dar și pentru cel mai prost cuplu în aceeași peliculă.

Vezi și: Tom Hanks îşi ascunde problemele de sănătate? A tremurat incontrolabil, pe scenă

În cursa pentru cel mai prost actor au fost selectaţi şi Colson Baker (alias Machine Gun Kelly, a cărui comedie „Good Mourning” a primit şapte nominalizări în total), Pete Davidson („Marmaduke”), Sylvester Stallone („Samaritan”) şi Jared Leto („Morbius”).

Ana de Armas a fost foarte  criticată pentru prestația  din filmul „Blonde”
Ana de Armas a fost foarte criticată pentru prestația din filmul „Blonde”

Controversatul film biografic „Blonde”, al lui Andrew Dominik, despre Marilyn Monroe, a primit opt nominalizări - cele mai multe din întreaga listă.

Această peliculă, în care Ana de Armas interpretează rolul lui Monroe, a fost descrisă de către organizatorii Zmeurei de Aur drept un film care le-a plăcut „cinefililor chiar mai puţin decât criticilor”.

Iată și: Mizează pe toate ''armele'' din dotare! Ana de Armas a pus ochii pe un alt actor după despărţirea de Ben Affleck

Pentru cea mai proastă actriță în rol principal se „luptă” Ryan Kiera Armstrong („Firestarter”), Bryce Dallas Howard („Jurassic Park: Dominion”), Diane Keaton („Mack & Rita”), Kaya Scodelario („The King’s Daughter”) și Alicia Silverstone („The Requin”).

Ups: Ana de Armas nu poartă sutien. Fosta iubită lui Ben Affleck a întors multe capete pe stradă!

Premiile Zmeura de Aur au fost inventate în 1981, în Los Angeles, de foști studenți la Film și alți profesioniști din industrie. Nefericiții câștigători ai acestei gale sunt anunțați, în general, cu o zi înainte de Premiile Oscar.

Anul acesta, ei vor fi decernați pe 11 martie, în timp ce Oscarurile vor avea loc pe 13.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (7) jpg
andrei krisan jpeg