A murit bărbatul care a inspirat filmul „The Terminal”. A locuit timp de 18 ani în aeroport

Ce destin! Bărbatul a cărui poveste de viață a inspirat scenariul filmului de succes „The Terminal”, cu Tom Hanks în rol principal, a murit în aeroportul unde a trăit timp de 18 ani.

Mehran Karimi Nasseri a inspirat filmul „The Terminal” (Foto: Profimedia)
Mehran Karimi Nasseri a inspirat filmul „The Terminal” (Foto: Profimedia)

Era prieteni cu toți angajații aeroportului

Citește și: Ei sunt cei mai ciudaţi oameni din lume! FOTO

Iranianul Mehran Karimi Nasseri a locuit în Charles de Gaulle din Paris din anul 1988 până în 2006. A făcut asta inițial pentru că nu avea acte de rezidență, dar ulterior ca urmare a propriei sale hotărâri. În fiecare an, bărbatul a putut fi văzut dormind pe o bancă roșie. S-a împrietenit cu toți angajații aeroportului, a scris zilnic în jurnalul său, a citit reviste și a privit călătorii care treceau prin terminal.

Vezi și: Fiul lui Tom Hanks, atacat cu un cuțit. O acuză pe fosta iubită

După ce a petrecut câțiva ani într-un adăpost din capitala Franței, s-a intors recent la aeroport, acolo unde și-a trăit ultimele momente din viață. O echipă medicală a fost chemată la terminal, sâmbătă, pe fondul informațiilor că bărbatul a suferit un atac de cord. Nasseri nu a putut fi salvat, a afirmat un reprezentant al autorității aeroportuare din Paris, potrivit BBC.

Te-ar putea interesa și: Tom Hanks, clipe grele în lupta cu coronavirusul: „Când mă mișcam simțeam că ceva se rupe în mine”

Cei care s-au împrietenit cu el în aeroport au spus că anii de viață în acel spați au afectat starea lui mentală. Medicul de la aeroport era îngrijorat de sănătatea sa fizică și psihică și l-a descris ca fiind „mumificat” în acel loc. Un agent de bilete l-a comparat cu un prizonier incapabil „să trăiască în exterior”.

Nasseri a părăsit Iranul pentru a studia în Anglia, în 1974. El a solicitat azil politic în mai multe țări din Europa. I s-a acordat acreditarea de refugiat în Belgia, dar a declarat că servieta în care se afla certificatul de refugiat i-a fost furată într-o gară din Paris. Ulterior, poliția franceză l-a arestat, dar nu l-a putut expulza nicăieri, deoarece nu avea documente oficiale. A ajuns la Charles de Gaulle în august 1988 și a rămas acolo, timp de 18 ani. 

Iată șiFiul lui Tom Hanks recunoaşte că s-a drogat la greu

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
1 somn jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg