Fiul lui Tom Hanks, atacat cu un cuțit. O acuză pe fosta iubită

Ultima actualizare:

    Chet îi face mereu de rușine pe părinți lui, Tom Hanks și Rita WilsonFoto: Instagram
Chet îi face mereu de rușine pe părinți lui, Tom Hanks și Rita WilsonFoto: Instagram

Chet Hanks, fiul actorului Tom Hanks, a fost atacat cu un cuțit. El s-a filmat cu sânge pe față și a pus filmul pe o rețea de socializare.

Chet Hanks, fiul actorului Tom Hanks (64 de ani) și al Ritei Wilson (64 de ani), a fost atacat cu un cuțit. Tânărul, în vârstă de 30 de ani, o acuză pe fosta lui iubită, Kiana Parker, că l-ar fi atacat cu un cuțit în timpul unei altercații. Chet s-a filmat în casă împreună cu Kiana, care încerca să-l împiedice să filmeze. Ea nega că l-a atacat cu cuțitul, iar el insista că are probe filmate. Cei doi se înfruntă și în tribunale, acuzându-se reciproc de violențe conjugale.

Tom Hanks, făcut de ruşine de fiul său

http://Ce mult a îmbătrânit Tom Hanks! S-a umplut de riduri

O acuză de furt pe atacatoare

Chet Hanks explică în înregistrarea video de ce a decis s-o părăsească pe Kiana și de ce ea l-a atacat. ”E furioasă fiindcă am surprins-o furând, îmi fura banii. Mi-a luat cărțile de credit ca să-și plătească chiria”, spune tânărul în filmul pe care l-a postat pe o rețea socială. Chet le face greutăți părinților, care au avut și așa un an 2020 foarte greu, fiind spitalizați în Australia după ce s-au infectat cu virusul COVID-19. Tom Hanks are patru copii, un fiu, Colin, și o fiică, din prima căsnicie, cu Samantha Lewes, și doi băieți din căsătoria cu Rita Wilson. Chet Hanks, fiul actorului Tom Hanks, a fost atacat cu un cuțit.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net