Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, la petrecere cu Djokovic și Dimitrov. Cele două jucătoare de tenis au făcut furori la New York

Ultima actualizare:

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au fost invitate la o petrecere, în New York, organizată de unul dintre sponsorii tenismenelor noastre. Cele două românce au avut alături două nume mari, pe Novak Djokovic, dar și bulgarul Grigor Dimitrov. Amintim că începând de luni, 26 august, cele două vor debuta la ultimul Grand Slam al anului, US Open.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, printre invitații de la petrecerea de la New York Foto: Instagram
Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, printre invitații de la petrecerea de la New York Foto: Instagram

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, la petrecere în New York

Alături de Gabriela Ruse, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian sunt singurele care ne vor reprezenta țara pe tabloul principal de la US Open. Ultimul turneu de Grand Slam al anului va debuta luni, 26 august, și se va încheia duminică, 8 septembrie.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian se află în Statele Unite ale Americii, la New York mai precis, unde urmează să ne reprezinte țara la ultimul turneu de Grand Slam al anului 2024, US Open. Însă până să își facă intrarea pe terenul de tenis, cele două sportive din România au fost invitate de sponsorul tehnic să ia parte la un eveniment special.

Au petrecut alături de Novak Djokovic cu Grigor Dimitrov

Este vorba despre o petrecere, la care au mai luat parte alți 10 atleți din „sportul alb”, majoritatea bărbați. Printre aceștia s-au regăsit și Novak Djokovic cu Grigor Dimitrov. În schimb, din tabăra WTA, pe lângă Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, la petrecere a mai fost invitată brazilianca Bernarda Pera (29 de ani – 79 WTA).

Cu toții au optat pentru ținute lejere, dar alese cu gust în același timp, numai bune pentru a putea petrece fără probleme: „Bun venit la Clubul Lacoste – ediția New York! Cu scopul de a conecta diverse comunități, am reunit jucătorii din Team Lacoste și comunitatea din New York City pentru a sărbători tenisul și moda la Dumbo House, în Brooklyn”, se arată pe pagina de Instagram a sponsorului. 

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, care vor debuta luni la US Open 

România are 3 reprezentante pe tabloul principal de la US Open 2024. Gabriela Ruse li s-a alăturat Anei Bogdan și lui Jaqueline Cristian, după ce a învins-o în ultimul tur al calificărilor pe filipineza Alexandra Eala, scor 3-6, 6-1, 6-4. În primul meci de pe tabloul principal, Gabriela Ruse o va înfrunta pe austriaca Julia Grabher (28 de ani – 706 WTA). Cele două se vor duela în premieră, iar reprezentanta României este mare favorită în această întâlnire.

Revenind la Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, prima dintre cele două menționate va evolua în primul tur contra olandezei Arantxa Rus (33 de ani – 95 WTA). Ele vor fi la a 5-a întâlnire, iar în precedentele 4 dueluri, Ana Bogdan s-a impus de fiecare dată. Și, în cele din urmă, Jaqueline Cristian va da piept cu rusoaica Daria Kasatkina (27 de ani – 12 WTA). Și ele s-au mai duelat de două ori în circuitul WTA, iar ambele confruntări au fost câștigate de Kasatkina.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Ciprian Tatarusanu (EPA) jpg
Marius Sumudica (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net