Ana Bogdan, out de la Australian Open. Mai avem două jucătoare românce

La cei 33 de ani ai săi, Ana Bogdan (66 WTA) a părăsit Australian Open, încă din runda inaugurală, după ce a fost învinsă de o sportivă de numai 16 ani.

Ana Bogdan a părăsit Australian Open în runda inaugurală (FOTO: Getty Images)
Ana Bogdan a părăsit Australian Open în runda inaugurală (FOTO: Getty Images)

Românca a fost eliminată, duminică, în primul tur al celui dintâi Grand Slam ala anului, cedând în fața sportivei cehe Brenda Fruhvirtová (110 WTA), venită din calificări, scor 2-6, 6-4, 6-3, la finele unui meci care a durat două ore şi 19 minute - de altfel, românca nu câștigase nicio partidă de tenis la Grand Slam-ul de la Melbourne, în ultimii șase ani. Totuși, Ana Bogdan a privit eliminarea cu maturitate, având o reacție cumpătată, într-o discuție cu Eurosport: „A fost un meci intens, un meci care s-a jucat! Și ea a jucat foarte bine. Eu vin după o pauză destul de lungă, după o recuperare, așa că nu am de ce să fiu foarte supărată. Din contră, sunt motivată să muncesc mai mult! Mă gândesc, în primul rând, să muncesc din punct de vedere fizic. Sunt optimistă și pozitivă pentru tot ce urmează anul acesta. Am o echipă bună cu care lucrez, e în sfârșit echipa pe care mi-am dorit-o și la care am visat de foarte multă vreme, așa că e un nou început pentru mine și chiar sunt bucuroasă și recunoscătoare că pot să-i am alături pe acești oameni!”.

Se pregătesc pentru debut Jaqueline Cristian şi Sorana Cîrstea

În cele ce urmează, România mai are două reprezentate pe tabloul de simplu: Jaqueline Cristian (83 WTA) şi Sorana Cîrstea (27 WTA). Prima va intra pe teren, luni, când va juca în compania unei alte jucătoare din Cehia, Kateřina Siniaková (49 WTA), partida începând, cel mai probabil, la 7.30-8.00 ora României. Totodată, ultima reprezentantă țării noastre la Australian Open, Sorana Cîrstea, va debuta marți pe tabloul principal, când se va duela pentru un loc în turul secund cu chienzoaica Yafan Wang (47 WTA).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net