Andreea Răducan a dat startul Crosului Click! Sănătate! Ana Maria Brânză, printre participanţi!

Cei peste 500 de participanţi au parcurs un traseu de 3,9 kilometri, care a pornit din piaţa Charles de Gaulle, piaţa Arcului de Triumf, a continuat pe bulevardul Kiseleff şi bulevardul Aviatorilor.Crossul s-a organizat pe şase categorii de vârstă, dintre care junior (10-14 ani) este cea mai tânără. Însă nici categoria veteranilor (peste 60 de ani) nu a rămas fără participanţi. Traseul de aproape patru kilometri a fost finalizat în numai 16 minute de un bărbat în vârstă de 61 de ani, pentru care acesta este cel de-al 70-lea cross la care participă (primii participanţi la cross au ajuns la finalul traseului după numai 13 minute).

Fosta gimnastă Andreea Răducanu, care a şi dat starul acestui cross, consideră că participarea la astfel de evenimente a copiilor alături de părinţi este o iniţiativă foarte bună. „Mă bucur că participă foarte mulţi tineri, dar şi copii mici cu familia. Avem noroc şi de vreme bună“, a declarat fosta gimnastă.

„Am alergat puţin, mi-am făcut încălzirea de dimineaţă. Pe mine mă bucură această iniţiativă (a organizării crossului - n.r.). Deşi spunem toţi că oamenii nu fac sport şi poate ar trebui să se gândească mai mult la sănătatea lor, observ că atunci când se dă strigarea ei răspund. Şi asta este cel mai important”, a mai spus Andreea Răducan.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Alexandru Arșinel alături de cei doi băieți ai săi
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg
Simona Halep, EPA jpg
Mihaela Evi, antrenoare de handbal. Foto: colaj - Facebook
dinamo supercupa castigatoare jpg