Au pus-o la treabă pe doctoriţa sexy

image
Frumoasa doctoriţă a avut grijă să-i acopere cu o pătură lui Cech umărul accidentat (Fotografii: Reuters)

Cum spectacolul a cam lipsit în turul semifinalei dintre Atletico Madrid şi Chelsea, sexy-doctoriţa grupării londoneze s-a aflat în centrul atenţiei mai mult ca niciodată.

Fanii lui Chelsea s-au delectat în dese rânduri cu chipul drăgălaş al Evei Carneiro, cea care intervine mereu atunci când unul dintre jucătorii „albaştrilor" suferă vreo accidentare. De ani buni, indiferent de antrenorul de pe bancă, Eva coordonează echipa medicală a lui Chelsea, fiind considerată o prezenţă indispensabilă în vestiarul englezilor.

Eva Carneiro constată gravitatea accidentării lui Terry

simeon stalpnicul png

Marţi, în cele 90 de minute ale remizei albe (0-0) pe care Chelsea a scos-o pe terenul lui Atletico Madrid în semifinalele Ligii Campionilor, Eva a avut de lucru cât pentru trei meciuri la un loc. Mai întâi, a fost nevoită să constate accidentarea gravă a portarului Cech, schimbat încă din minutul 18 din cauza unei lovituri la umăr.

Deşi a sperat iniţial că-l va putea recupera pe Cech, Eva s-a resemnat rapid şi i-a transmis lui Mourinho să pregătească schimbarea de portar. Rămas fără Cech, tehnicianul portughez a mai primit o lovitură pe final de meci, când căpitanul John Terry a părăsit terenul, accidentat la gleznă. Şi de această dată, în preajma lui Terry s-a aflat mereu Eva Carneiro.

corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
david pușcaș PNG
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
 Statui moai de pe Insula Paștelui - Ahu Tongariki FOTO Shutterstock
DNA
image
image
image
image
Irina Begu, EPA jpg
romania U23 baschet 3x3 jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Rapid, Sportpictures jpg
eugenie bouchard
dawa jpg