„Aur” european pentru România la tenis de masă: reușită uriașă a echipei de fete

Ultima actualizare:

Echipa feminină de tenis de masă a României a cucerit medaliile de aur, sâmbătă, la Jocurile Europene, desfășurate în Polonia, Małopolska, la Cracovia.

România a cucerit încă o medalie la Jocurile Europene din Polonia (FOTO: Facebook)
România a cucerit încă o medalie la Jocurile Europene din Polonia (FOTO: Facebook)

Tricolorele au învins, sâmbătă, după ce au învins, în finală, formaţia Germaniei cu scorul de 3-2, din echipa țării noastre făcând parte Adina Diaconu, Andreea Dragoman și Bernadette Szőcs, Elizabeta Samara fiind accidentată. „O, Doamne, nu mai vreau, dar avem o echipă minunată Berni şi-a făcut datoria, omul 1, două meciuri. Nu avem o echipă bună, ci cea mai bună, cele mai bune din Europa!”, a declarat Elizabeta Samara.
„A fost o finală grea, sunt bucuroasă, toate am luptat, le-am cerut fetelor să câştige un meci, că aduc eu două, suntem o echipă unită. Am avut motivaţie şi încredere maximă. Ştiam care este datoria mea, sunt mândră de colegele mele! Acum, vreau o medalie la Jocurile Olimpice”, a fost reacția „la cald” a lui Bernadette Szőcs.

„Imposibilul care a devenit posibil”

„Imposibilul care a devenit posibil!
Nu există secrete în spatele succesului echipei feminine de tenis de masă a României la Jocurile Europene Cracovia 2023. Antrenamentul a dat încredere, motivația a venit din forța grupului. Sportive și antrenor, staff și federație, împreună.
Bernadette Szőcs, Eliza Samara, Adina Diaconu și Andreea Dragoman, antrenor Viorel Filimon, au urcat pe masa de joc îmbrățișați. O imagine cât o mie de cuvinte și o senzație de fericire care e molipsitoare.
Imposibilul devenit posibil, aur european în condițiile în care aseară echipa suferea la aflarea veștii că Eliza nu poate juca. Din suferință s-a născut o mare victorie.
BRAVO, fetelor! Suntem tare mândri de voi!”
, au titrat cei la Comitetul Olimpic și Sportiv Român pe pagina de Facebook.

România a obținut patru medalii la tenis de masă la această competiție: „aur” prin Bernadette Szőcs și cu echipa feminină și „bronz” prin Elizabeta Samara şi perechea formată din Ovidiu Ionescu și Bernadette Szőcs la dublu mixt. Per total, țara noastră a adunat 17 medalii la competiția din Polonia, una dintre ele fiind cucerită de Lăcrămioara Perijoc - „argint” în competiţia de box, la categoria de 54 de kilograme.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net