Baschet/Tricolorii au pierdut şi al doilea amical cu Bulgaria

Marcatorii echipei noastre, antrenată de americanul John Carl Neumann au fost: Szijarto 11 puncte, Nicoară 11, M. Paul 10, Silvăşan 8, Drăguşin 7, Macaveiu şi Dumitrescu, câte 6, Căpuşan 5, Haiduc 3, Jucan, Chetreanu şi Moldoveanu, câte 2.

Din tabăra adversă s-au remarcat Calloway şi Ivanov, cu câte 17 puncte.

Vineri, în prima partidă amicală jucată la Sofia, România a cedat cu 73-89, confruntarea reprezentând debutul pe banca tehnică tricoloră a tehnicianului Neumann.

Alte verificări ale naţionalei, în pregătirea celor oficiale din preliminariile CE din 2011 sunt programate în această lună, la un turneu în Georgia, dar şi în Slovacia şi Luxemburg.

Naţionala masculină a României va începe în luna august o nouă campanie de calificare în primul eşalon european, care ar putea fi ultima de acest fel, având în vedere că FIBA Europe a anunţat că pentru CE din 2013 se va schimba sistemul de calificare, fără două divizii valorice, după ce numărul echipelor participante a fost mărit de la 16 la 24.

În preliminariile Campionatului European din 2011 (Divizia B), naţionala tricoloră va evolua în grupa B, alături de echipele Suediei, Albaniei, Azerbaidjan şi Belarus.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
catalin florin olar jpg
Charles, William și Harry jpg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg