Când și cu cine joacă Simona Halep pentru un loc în sferturile Rogers Cup

Simona Halep (15 WTA) se va duela, astăzi, nu mai devreme de ora 20.00, cu elvețianca Jil Teichmann (21 WTA), în optimile de finală de la Toronto, pe DigiSport 3.

Simona Halep se luptă pentru un loc în sferturile de finală (FOTO: EPA)
Simona Halep se luptă pentru un loc în sferturile de finală (FOTO: EPA)

Românca a trecut, ieri, de Shuai Zhang (45 WTA), scor 6-4, 6-2, fără probleme. Pe de altă parte, adversara ei de azi a produs o surpriză, după ce a învins-o, anterior, pe sportiva estonă Anett Kontaveit (2 WTA), scor 6-4, 6-4, care era a doua favorită a competiției.

 Jil Teichmann traversează cea mai bună perioadă din carieră, ocupând acum cel mai bun loc al său în ierarhia WTA, tenisul aducându-i, în total, aproape 2,7 milioane de dolari. De cealalată parte, Simona Halep a agonisit aproape 40 de milioane.

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit, până acum, în circuit, însă Simona Halep păstrează avantajul de la Rogers Cup, unde a câștigat edițiile din 2016 și 2018, în ani în care a fost organizat la Montreal. 

A înjurat-o pe Mihaela Buzărnescu, făcând-o să plângă

Jil Teichmann este cunoscută pentru iubitorii tenisului din țara noastră printr-un episod mai puțin plăcut, petrecut anul trecut. Sportiva a fost surprinsă de camerele de filmat, în timp ce o jignea pe adversara sa de atunci, Mihaela Buzărnescu. Concret, când românca a solicitat un time-out din motive medicale, Jil Teichmann a reacționat agresiv verbal, iar Mihaela Buzărnescu a izbucnit în plâns.

Dacă va reuși să treacă de elvețiancă, Simona Halep se va întâlni, în sferturi, cu jucătoarea care se va impune în meciul dintre sportiva americană Cori Gauff (11 WTA) și bielorusa Aryna Sabalenka (6 WTA). În situația în care va ajunge în următorul act, Simona Halep  va aduna 61.300 de dolari de la Toronto, semifinalistele urmând să primească 133.400 de dolari, învinsa din finală va pleca acasă cu 259.100 de dolari, iar deținătoarei trofeului îi va reveni suma de 439.700 de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net