„Cea mai sexy femeie din lume”, hărțuită și amenințată cu moartea

La cei 29 de ani ai săi, fosta jucătoare de golf Paige Spiranac, s-a confruntat cu mari probleme, după ce a primit titlul de „cea mai sexy femeie din lume”, notează „Marca”.

Paige Spiranac, Instagram jpg
Fosta jucătoare de golf Paige Spiranac, ținta hărțuirii (FOTO: Instagram)

Ceea ce părea a fi un titlu inofensiv a avut urmări negative multiple, fosta sportivă mărturisind că a ajuns să se teamă pentru siguranța sa. 

Paige Spiranac a povestit pentru cotidianul spaniol că, pentru a face față acestui val de hărțuire, a apelat la ședințele de terapie. „Am simțit că fac pași înapoi, din punct de vedere al sănătății mintale și că nu îmi făceam deloc timp pentru mine. Mi-am schimbat user-ul (n.r. numele de pe Instagram) în Paige Renee, pentru că eram urmărită și hărțuită. La un moment dat, chiar mi-am închis pagina de Instagram. Au fost momente grele, eram urmărită prin campus, în facultate. M-au amenințat că vin după mine, am primit amenințări cu moartea, am fost hărțuită foarte tare”, a povestit Paige Spiranac.

Fosta jucătoare de golf este printre cele mai urmărite pe Instagram, având peste trei milioane de followeri, printre ei numărându-se jucători de golf, oameni de afaceri sau marile ziare din lume.

Își va căuta dreptatea și liniștea în instanță

„Primesc foarte multe propuneri. Sunt într-o dezvoltare permanentă pe platformele mele și cunosc foarte mulți oameni, dintre cei care mă urmăresc. Dar, odată cu asta, vin și cei care mă hărțuiesc și mă urmăresc. Am lăsat asta să mă afecteze, dar sunt îi sunt foarte recunoscătoare echipei mele. Vreau să le transmit «trollilor» că nu e deloc în regulă să se pună cu mine și că îi voi acționa în instanță”, a mai spus fosta sportivă.

După ce s-a retras din golf, evoluând într-un turneu, ultima dată, în anul 2016, Paige Spiranac s-a concentrat pe social media, unde și-a construit un brand, atrăgând câștiguri consistente. Concret, averea acesteia depășește 3 milioane de dolari, bani pe care i-a câștigat din postările de pe rețelele sociale și din contractele de publicitate încheiate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
catalin chirila jpg
Ana Bogdan, Facebook jpg
Rapid, Sportpictures jpg
FCSB, Sportpictures jpg
Marius Croitoru, suspendat (Sportpictures) jpg