Celebrează la Paris 25 de ani de iubire

Ultima actualizare:

    Mihai Leu şi soţia lui s-au cunoscut în Germania, dar trăiesc de ani buni în România, acolo unde este şi casa lorfoto: Click
Mihai Leu şi soţia lui s-au cunoscut în Germania, dar trăiesc de ani buni în România, acolo unde este şi casa lorfoto: Click

Într-o perioadă modernistă, când vedetele consideră normal divorţul, Mihai Leu face parte din ”anormalitate”. Celebrul pugilist se poate lăuda, la cei 47 de ani, nu doar cu un palmares bogat în centuri şi medalii, dar şi cu o căsnicie solidă. În februarie, serbează, la Paris, 25 de ani de relaţie cu Anna, femeia care i-a dăruit un fiu, şi ne împărtăşeşte secretul familiei perfecte.

A practicat timp de aproape două decenii un sport violent, are un nume care inspiră teamă, însă contrar aparenţelor, Mihai Leu este cel mai paşnic şi mai blajin personaj. Cel care a devenit primul campion mondial al boxerilor profesionişti români după Revoluţie nu se laudă doar cu o carieră exemplară, ci şi cu o viaţă de familie frumoasă. A cunoscut-o pe soţia sa în 1990, pe când avea aproape 21 de ani. Era un copil, însă a ştiut din prima clipă când a văzut-o că ea este femeia potrivită pentru el, aşa că au mai trecut doar trei ani până ce a dus-o la altar. “Ne-am cunoscut la Leverkusen, unde mă pregăteam pentru Campionatele Naţionale de Box ale Germaniei. Antrenorul meu de pe-atunci, Fritz Sdunek, avea o fată de 17 ani şi m-a rugat să-i arăt oraşul. Am intrat într-un bistro şi, acolo, am văzut-o pe Anna. Venise la o prietenă de-a ei. Am vorbit cu ea şi am ştiut de la început că va fi soţia mea. Ne-am mutat împreună în Leverkusen, după care în Hamburg, iar apoi am adus-o în România. Nu fusese niciodată şi, culmea, semn sau nu, am dat şi cu maşina în cea mai mare groapă”, a declarat, amuzat, Mihai Leu pentru Click!. 

S-au căsătorit în 1993, iar Anna îl născuse deja pe Marco

Sărbătoresc 25 de ani de relaţie şi 22 de căsătorie, iar Mihai o duce, în februarie, pe soţia sa la Paris. Frumoasa italiancă a reuşit în tot acest timp să demonstreze că viaţa lângă un soţ celebru poate fi perfectă, însă există şi câteva ingrediente-minune care au ajutat.  ”Ne iubim ca la început. Ne-am potrivit şi asta contează foarte mult. Am avut în viaţă multe probleme, dar între noi doi, niciodată! Indiferent ce a fost, noi am fost uniţi. O singură dată s-a întâmplat să nu ne vorbim o jumătate de zi, dar niciodată nu am adormit supăraţi unul pe celălalt. Am văzut un film şi mi-a rămas în minte o replică pe care am folosit-o în căsnicia mea: în dragoste să nu faci niciodată ambiţie”, ne-a mai spus Leu. 

A fost operat cu succes de cancer la colon

Mihai Leu a primit la finalul anului trecut o veste groaznică: a fost depistat cu cancer la colon. A fost operat la începutul anului, apoi a făcut 8 şedinţe de chimioterapie la Viena, iar acum totul a reintrat în normal din punctul de vedere al sănătăţii. Evident, în permanenţă îşi monitorizează sănătatea, dar viitorul se anunţă frumos pentru fostul campion mondial al boxerilor profesionişti. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net