Cine câştigă duelul frumuseţii?

image
Sorana şi Ana sunt prietene bune

Astăzi şi mâine, la Arenele BNR din Capitală, echipele de tenis feminin ale României şi Serbiei îşi dispută un loc între primele 16 naţiuni ale lumii. Fetele noastre sunt favorite, aşa cum Ana Ivanovic şi compania sunt considerate din start mai atrăgătoare din punct de vedere fizic.

Cea mai valoroasă echipă de Cupa Federaţiei din istoria tenisului românesc îşi dă la acest sfârşit de săptămână examenul de maturitate. Cu Simona Halep în top 5 mondial, cu Sorana Cîrstea în primele 30 de jucătoare ale lumii şi cu Monica Niculescu şi Irina Begu specialiste la „dublu", România are potenţial să ajungă în viitorul apropiat chiar în prima grupă mondială, formată din opt echipe.

Deocamdată, ne batem cu vecinele din Serbia pentru un loc în al doilea eşalon, Grupa Mondială II. Barajul cu sârboaicele este unul de foc, luând în considerare doar faptul că adversarele noastre au jucat în 2012 finala Cupei Federaţiei. În absenţa Jelenei Jankovic (locul 8 în lume), vedeta Serbiei la Bucureşti va fi simpatica Ana Ivanovic (12 WTA), considerată de mulţi drept cea mai frumoasă tenismenă aflată în activitate.

Echipa Serbiei: Nina Stojanovici, Bojana Jovanovski, Ana Ivanovici, Jovana Jaksici, alături de antrenorul lor

image
Sorana şi Ana sunt prietene bune

La Arenele BNR, farmecul Anei va concura în special cu graţia Soranei Cârstea, românca fiind şi ea una dintre atracţiile sexy din circuitul feminin.

Echipa României: Irina Begu, Monica Niculescu, Alina Cercel Tecsor, Sorana Cîrstea şi Simona Halep

image
Sorana şi Ana sunt prietene bune

De altfel, în afara terenului, „surorile" Ana şi Sorana sunt foarte bune prietene, apărând mai mereu împreună la evenimente mondene şi şedinţe foto. Dacă Sorana Cîrstea are în spate forţa teribilă a Simonei Halep şi tenacitatea „dublului" Niculescu - Begu, Ana Ivanovic se bazează pe ajutorul altor trei „bombe-sexy".

În meciurile de simplu va apărea, cel mai probabil, Bojana Jovanovski, a cărei frumuseţe l-a făcut pe fostul prieten al sârboaicei să aibă o tentativă de sinucidere în momentul în care relaţia lor s-a rupt (a sărit de pe un pod, dar a scăpat cu viaţă).

Celelalte două componente ale echipei Serbiei, puştoaicele Jovana Jaksic (20 de ani) şi Nina Stojanovic (17 ani) n-au deocamdată mari performanţe, dar beneficiază de calităţile necesare pentru a pătrunde în topul frumuseţilor din tenisul feminin.

Sorana Cîrstea, numărul 27 WTA, va juca împotriva Anei Ivanovici, locul 12 mondial, azi, de la ora 12.00. Azi va avea loc şi meciul Simona Halep, locul 5 WTA, şi Bojana Jovanovski, numărul 39 WTA. Mâine vor avea loc meciurile Halep - Ivanovici şi Cîrstea - Jovanovski, Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu - Jovana Jaksici/Nina Stojanovici.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
aurel balasoiu foto facebook jpg
Haaland jpeg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg