CSM București, misiune foarte dificilă în play-off-ul Ligii Campionilor

După ce a terminat pe locul 5 în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM București a aflat cu cine va juca în play-off-ul pentru calificarea în sferturile de finală. Viitoarele oponente vor fi rusoaicele de la ȚSKA Moscova.

Cristina Neagu e golghetera fazei grupelor în Liga Campionilor (FOTO: Sportpictures)
Cristina Neagu e golghetera fazei grupelor în Liga Campionilor (FOTO: Sportpictures)

CSM Bucureşti a încheiat duminică, pe teren propriu, parcursul în grupa A din Liga Campionilor cu o remiză, 29-29 cu liderul Team Esbjerg. Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 10 goluri, pentru CSM, respectiv Reistad 9, pentru Team Esbjerg. Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare a sezonului în Liga Campionilor, iar cu un total de 94 reuşite a depăşit-o pe Roberts (IK Savehof, 85 goluri).

CSM s-a clasat pe locul 5 (15 puncte), iar în faza play-off se va duela cu formaţia ŢSKA Moscova, care a ocupat locul 4 în grupa B în urma victorie de duminică, scor 27-26, cu Metz. Partidele vor avea loc în 26-27 martie, la Bucureşti, respectiv în 2-3 aprilie, în deplasare. Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în sferturile de finală, unde adversară va fi Team Esbjerg, chiar adversara de duminică a româncelor.

CSM București știe și posibilul adversar din sferturile de finală

Potrivit regulamentului, primele două clasate din grupa A, adică Team Esbjerg şi Rostov-Don s-au calificat direct în sferturile de finală ale competiţiei, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca în play-off, încrucişat cu cele din grupa B, în sistem dublă manşă eliminatorie.

Rezultatele obţinute de CSM Bucureşti în grupa A au fost: 21-22 şi 29-29 cu Team Esbjerg, 27-30 şi 0-10 cu Rostov-Don, 36-31 şi 29-21 cu Podravka Koprivnica, 25-22 şi 33-29 cu Borussia Dortmund, 30-22 şi 28-20 cu Buducnost, 29-30 şi 21-24 cu Brest, 30-31 şi 27-21 cu FTC Budapesta.

Faza play-off va avea loc între 26 martie - 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie - 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta. 

Deţinătoarea trofeului este formația norvegiană Vipers Kristiansand. În sezonul anterior, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce acum șase ani a cucerit marele trofeu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net