CSM București, veste proastă primită de la Federația Europeană de Handbal

Ultima actualizare:

Amânat din cauza cazurilor de coronavirus de la echipa CSM București, meciul cu Rostov-Don care trebuia să aibă loc în Rusia, în Liga Campionilor, nu se va mai disputa.

Cristina Neagu e liderul formației CSM București (FOTO: Sportpictures)
Cristina Neagu e liderul formației CSM București (FOTO: Sportpictures)

Pentru că cele două cluburi nu au găsit o dată liberă pentru a disputa meciul care ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 12 februarie 2022, Federația Europeană de Handbal (EHF) a decis ca victoria să revină rusoaicelor, la „masa verde”. Astfel, Rostov-Don s-a impus cu 10-0, atât cât prevede regulamentul. Oficialii EHF au anunțat că, deoarece meciul nu s-a putut juca din cauza mai multor rezultate pozitive la testele de SARS-CoV-2 în cadrul echipei bucureştene și pentru că, deşi au căutat alternative pentru a se putea juca meciul, acest lucru nu a fost posibil din cauză că nu a putut fi găsită o nouă dată de joc, disponibilă pentru ambele echipe, echipa noastră trebuie să piardă partida cu 10-0.

CSM București nu mai au cum să piardă locul 5 în grupă

Chiar dacă e o decizie dureroasă, pentru jucătoarele de la CSM București nu e o dramă. Rostov-Don oricum pornea ca favorită și, în același timp, echipa noastră nu mai are cum să părăsească locul 5 în grupa A a Ligii Campionilor, indiferent de rezultatele din ultimele etape. CSM Bucureşti are 14 puncte, fiind devansată de Esbjer, 22 de puncte, Rostov-Don, 19 puncte, Brest, 17 puncte, şi FTC, 15 puncte, dar înaintea formaţiilor Borussia Dortmund, 9 puncte, Buducnost, 4, Podravka, 2. Echipele de pe primele două locuri ale celor două grupe se califică în sferturi, iar cele de pe poziţiile 3-6, în play-off-ul pentru sferuri.

Pentru fetele de la CSM Bucureşti urmează meciul cu Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, din etapa a 15-a din Liga Florilor MOL - miercuri, 16 februarie 2022, 18.30, şi ultimul meci din faza grupelor, din etapa a XVI-a din DELO EHF Champions League, contra Team Esbjerg - duminică, 20 februarie 2022, 15.00. Ambele partide se vor juca în Sala Polivalentă din Capitală.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net