Cu cine joacă româncele calificările US Open. Ana Bogdan și Cadanțu încep marți

Ultima actualizare:

Jucătoarele din România şi-au aflat adversarele cu care se vor duela, în primul tur al calificărilor la US Open. Două dintre sportivele din țara noastră, Ana Bogdan (65 WTA) şi Alexandra Cadanţu-Ignatik (160 WTA) îşi încep parcursul chiar marți.

Ana Bogdan debutează în calificările US Open (FOTO: EPA)
Ana Bogdan debutează în calificările US Open (FOTO: EPA)

Mai întâi, Ana Bogdan, de altfel şi favorită principală, o va întâlni, de la ora 18.00, pe jucătoarea germană Anna-Lena Friedsam (207 WTA). De asemenea, Alexandra Cadanţu-Ignatik o ca înfrunta pe americanca Alycia Parks (150 WTA), nu mai devreme de ora 21.00.

România mai are două sportive angrenate în calificări - Irina Bara (126 WTA) și Gabriela Lee (137 WTA). Irina Bara o va întâlni în primul tur pe americanca Kayla Day (211 WTA), iar Gabriela Lee va juca împotriva italiencei Sara Errani (117 WTA).

Pentru tabloul principal vom afla tragerea la sorți peste câteva zile, joi. Simona Halep (7 WTA) se va afla pe tabloul principal, numărându-se de altfel printre favorite la câștigarea trofeului.

Simona Halep, lăudată de o legendă

Fostul lider ATP Andy Roddick a avut numai cuvinte de laudă despre româncă, aceasta cucerind, recent, trofeul de la Toronto. „Sincer, nu știam că este una dintre jucătoarele care au obținut cele mai multe victorii în acest an. Știam că a jucat destul de mult, dar nu o văzusem să câștige un turneu. Dar la Toronto am văzut că nu puteai să treci de ea. Am văzut-o cum a putut să reziste. Știe să rezolve problemele și am văzut-o mai ofensivă, mai agresivă. Nu și-a lăsat adversarele să joace, să fie agresive. Este una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei și sunt fericit să o văd înapoi în clubul campioanelor”, a declarat Andy Roddick, despre Simona Halep, conform Tennis Channel.

Pe lângă Simona Halep, pe tabloul principal se mai regăsesc Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina Begu (34 WTA), Jaqueline Cristian (76 WTA) și Gabriela Ruse (102 WTA). Ultimul turneu de Grand Slam al anului este programat să se dispute în perioada 29 august - 11 septembrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net