Răspunsul lui Halep la acuzele lui Wozniacki: „Nu e dopaj, nu sunt o trişoare!”

Ultima actualizare:

Revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis, după un an și jumătate, nu a fost salutată de toată lumea, daneza Caroline Wozniacki criticând organizatorii Miami Open pentru că i-au acordat un wildcard româncei, dată fiind suspendarea pe motive de dopaj. În replică, Halep i-a sugerat lui Wozniacki să citească mai bine decizia TAS, care spune că nu a fost vorba despre un dopaj, ci despre un supliment contaminat.

Simona Halep, din nou în competițiile oficiale de tenis (FOTO: EPA)
Simona Halep, din nou în competițiile oficiale de tenis (FOTO: EPA)

Întrebată la conferința de presă de după meciul de revenire, de către un jurnalist, ce părere are despre poziția lui Wozniacki -ea însăşi absentă o perioadă de timp de pe terenul de tenis, pentru că a născut-, care a spus că în opinia ei, persoanele depistate pozitiv nu ar trebui să primească wildcarduri pentru competiţii, ci să o ia de la zero, românca a comentat situația. 

„O persoană negativă nu anulează sute de oameni pozitivi”

„Caroline Wozniacki a fost aici, astăzi, mai devreme şi a spus că nu crede că persoanele ieşite din joc din motivele pentru care ai fost tu ar trebui să primească wild carduri pentru competiţii. Mă întreb care este reacţia ta la asta?”, a fost întrebarea primită de Simona Halep în conferinţa de presă. Iniţial, românca a părut nedumerită şi a întrebat la rândul său: „De ce a spus asta?”.
„Da, dar de ce? Eu nu am făcut nimic greşit. Nu am trişat! Nu m-am dopat! Aşa că e mai bine dacă citim decizia de la TAS, că a fost un supliment contaminat, nu a fost dopaj”, a replicat Simona Halep. „Nu am avut niciodată de-a face cu dopajul. Nu m-am dopat niciodată, deci nu sunt o trişoare”, a punctat ea, mulţumind organizatorilor turneului pentru invitaţie şi pentru posibilitatea de a juca într-o competiţie atât de mare. „A fost minunat să mă întorc”, le-a spus Simona Halep jurnaliştilor, punctând: „O singură persoană care este negativă în privinţa mea nu este atât de importantă, pentru că am sute de oameni care îmi oferă dragoste, aşa că voi accepta asta”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net