De ce e revoltată cea mai sexy antrenoare din România. „Mi-e scârbă și îmi ajunge!”

Are 34 de ani și este numită cea mai sexy antrenoare de handbal din România. Mihaela Evi, cea care conduce destinele echipei secunde de la Gloria Bistrița, a anunțat că se retrage din handbal. „Mi-e scârbă și îmi ajunge!”, a scris frumoasa antrenoare pe pagina ei de Facebook.

Antrenoarea Gloriei 2018 a făcut anunțul după evenimentele petrecute la ultimul meci al formației. „Pentru mine astăzi s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului! Să o facă șmecherii”, a scris antrenoarea. 

Vezi și: Umilitor! Ea a fost obligată la divorț să-i lase fostului soț poze nud

Motivul nemulțumirii este unul simplu. Greșelile de arbitraj ar fi influențat finalul meciului dintre a doua echipă a Gloriei și CS Arena Târgu Mureș, încheiat cu scorul cu de 37 la 37.

Citește: A câștigat o avere din tenis, iar acum e falit. „Eram al treilea jucător al lumii și acum sunt aici, fără nimic!”

Cea mai sexy antrenoarea se retrage din handbal. Mesajul ei

„După ce au făcut mizeria asta la jocul de sâmbătă, cei doi arbitrii au avut tupeul să îmi mai facă si raport. Că doar handbalul e al lor și au voie să facă ce vor fără să fie pedepsiți.

Multumesc Constantin Din. Și pentru asta, dar și pentru toată presiunea si problemele pe care mi le-ați creat vara asta, când încă eram antrenoarea lotulului Național de Tineret. Atunci nu m-ați putut face sa renunț la handbal, dar uite că acum da.

Mi-e scârba și îmi ajunge. Pentru mine, astăzi s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului. Să o facă șmecherii”, a transmis Mihaela Evi pe Facebook.

În mesaj, Mihaela Evi îl acuză pe Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal, pentru faptul că nu mai face parte din staff-ul echipei naționale de tineret,   informează bistriteanul.ro

Antrenoaea a postat pe Facebook și un filmuleț în care arbitrii ar fi făcut greșeli de arbitraj și ar fi influențat finalul meciului. În urma rezultalui din runda precedentă, Gloria 2018 se situează pe ultima poziție în clasament cu un singur punct obținut.

Cea mai sexy antrenoare din România era entuziasmată înainte de startul sezonului

Mihaela Evi e considerată cea mai sexy antrenoare. Sursă foto: facebook
Mihaela Evi e considerată cea mai sexy antrenoare. Sursă foto: facebook

Înainte de startul sezonului, frumoasa antrenoare postase un mesaj foarte pozitiv pe pagina sa de Facebook, în care detalia muncă depusă în timpul verii.

„Au avut o vara grea, au muncit mult, le-am certat, le-am făcut numeroase observații, le-am cicălit. Dar grupele noastre de junioare arată mai bine ca oricând și sunt pregătite sa conteze cu adevărat in competițiile in care vor participa.

Cel mai important rămâne însă faptul ca avem o piramida completa, lucru cu care nu se pot mândri multe cluburi din Romania! Divizia A, Junioare 1, Junioare 2, Junioare 3, Junioare 4, Minihandbal, babyhandbal!”, a scris Mihaela Evi pe rețeaua de socializare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea mantea
infidelitate jpeg
vouchere pentru energie electrica jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
cub elena merișoreanu png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg