Delegația României de la JO2024 a revenit acasă. Primele declarații

#Jocurile Olimpice Paris 2024
Ultima actualizare:

Ultima parte a delegației României de la Jocurile Olimpice de la Paris a revenit în ţară, în decursul zilei de luni, fiind primită cu mare fast. La conferința de presă a participat și Mihaela Cambei, vicecampioană olimpică la haltere, categoria 49 de kilograme, chiar la prima sa participare în această competiție.

Mihaela Cambei, portdrapelul României la ceremonia de final a JO2024 (FOTO: EPA)
Mihaela Cambei, portdrapelul României la ceremonia de final a JO2024 (FOTO: EPA)

Odată revenită în țară, sportiva de 21 ani a ținut să le mulțumească tuturor celor care au susținut-o în perioada JO 2024 și a povestit cum a trăit ceremonia de închidere a competiției de la Paris, unde a fost portdrapelul României.
„Mulţumesc că sunteţi alături de noi! Mă bucur că am ajuns cu bine acasă şi mă bucur că am adus această medalie României. Am fost bucuroasă să pot duce portdrapelul la ceremoniei, am simţit acealeaşi emoţii ca pe podium la medalie. Mulţumesc părinţilor mei, antrenorilor mei, împreună am fost o echipă şi am reuşit să aducem această medalie României”, a spus halterofila română.

România, nouă medalii la JO2024

România a încheiat marea competiție cu nouă medalii olimpice - „aurul” a fost câştigat de înotătorul David Popovici la 200 metri liber, canotorii Andrei Cornea şi Marian Enache la dublu vâsle masculin şi echipajul feminin de opt plus unu (Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Ştefania Petreanu). Totodată, „argintul” a fost obţinut de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş la dublu vâsle feminin, Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel la dublu rame feminin, Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc la dublu vâsle feminin, categorie uşoară, precum şi de halterofila Mihaela Cambei la categoria 49 de kilograme, iar „bronzul” a fost cucerit de David Popovici la 100 metri liber și, în cele din urmă, de gimnasta Ana Maria Bărbosu la sol. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net