Dezvăluirile celui care a intervievat-o pe Halep la Paris. Care este starea româncei

La câteva zile după ce Simona Halep a acceptat să ofere un interviu, în care a vorbit despre situația sa, după suspendarea din tenis pentru dopaj, jurnalistul care a discutat cu sportiva româncă a venit cu perspectiva sa asupra cazului și a stării campioanei din „sportul alb”. 

Simona Halep, în interviul desfășurat la Paris (FOTO: Captură Youtube)
Simona Halep, în interviul desfășurat la Paris (FOTO: Captură Youtube)

Tokunbo Salako, cel care a întreținut la Paris, din partea Euronews, discuția cu jucătoarea originară din Constanța, a punctat: „Clar este dezamăgită, dar nu e total scoasă din joc. Ce m-a frapat la Simona Halep, când am întâlnit-o, a fost că, se confruntă cu o așa o mare dezamăgire -desigur majoritatea jucătorilor de tenis se confruntă cu dezamăgirii săptămânal, mult mai mulți oameni, mult mai mulți jucători de tenis au parte de înfrângeri mai mult decât victorii-, dar acesta a fost într-adevăr, parafrazând-o pe Regina Elisabeta, un an oribil. (...) În mod cert a suportat un șoc enorm și, așa cum spune ea în interviu, și-a dedicat toată viața tenisului. Desigur, testul antidoping este ceva obișnuit pentru jucătorii profesioniști, iar pentru ea să fie găsită vinovată, în aceste circumstanțe, nu numai că i-a lăsat un gust amar, dar chiar a devastat-o. Este evident că Simona Halep nu acordă prea multe interviuri internaționale, este o persoană care, în mod firesc, este destul de sfioasă, poate puțin un pic timidă, când este să vorbească cu mass-media”.

Când i-ar expira perioada de suspendare, dacă TAS nu se va îndupleca

Reamintim că, la mijlocul lunii septembrie, Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani din tenis, în baza a două încălcări ale regulamentului antidoping, respectiv utilizarea unei substanțe interzise -roxadustat- și suspiciunea că ar fi utilizat metode sau substanțe interzise, pe durata sezonului 2022, concluzie la care experții ITIA au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic. Deocamdată, perioada de suspendare ar dura până pe 6 octombrie 2026, existând indicii că Simona Halep ar fi părăsit România și ar fi ales să se mute în Dubai, în contextul în care, în ultimele luni, s-a antrenat în Emiratele Arabe Unite.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net