Disensiuni între Vettel şi Webber!

Vettel şi-a distrus aripa frontală în timpul antrenamentelor de sâmbătă dimineaţă din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii şi, cum nu exista alta de acest tip decât pe maşina lui Webber, conducerea echipei Red Bull a decis să o transfere pe monopostul germanului. Team-ul austriac a explicat această decizie prin faptul că Vettel (locul 3) este mai bine clasat decât Webber (locul 4) în ierahia piloţilor, cei doi fiind despărţiţi de 12 puncte.

După ce Vettel a ocupat prima poziţie în calificări, Webber, situat pe locul doi, s-a arătat iritat de situaţia creată, care alimentează speculaţiile că tânărul german ar fi favorizat de echipa sa.

Vettel a declarat că noua aripă nu a jucat un rol important în rezultatul obţinut sâmbătă, iar managerul Red Bull, Christian Horner, a dezminţit speculaţiile, reafirmând că cei doi piloţi au parte de aceeaşi susţinere. "Din nefericire, uneori trebuie să iei o decizie dificilă. Noi aveam o singură aripă disponibilă şi, ţinând cont de poziţia lor în clasamentul piloţilor, am hotărât ca ea să treacă la Sebastian", a spus Horner.

Cursa de la Silverstone va avea loc dumincă, de la ora 15.00.

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg