Djoković, spectacol la US Open: cum i-a făcut să râdă pe cei prezenți

Ultima actualizare:

Novak Djoković (2 ATP) a făcut spectacol la primul său antrenament de la US Open, spre amuzamentul celor prezenți în tribune. Întocmai cum și-a obișnuit fanii și-n alte rânduri, sârbul a reprodus o serie de mișcări caracteristice unor oameni mari din „sportul alb”. 

Novak Djoković se pregătește pentru US Open (FOTO: Getty Images)
Novak Djoković se pregătește pentru US Open (FOTO: Getty Images)

Sub uralele spectatorilor, Novak Djoković a oferit câteva momente de stand-up comedy,  apelând la câteva gesturi specifice Mariei Sharapova sau ale lui John McEnroe, Nick Kyrgios, Goran Ivanišević ori Rafael Nadal.
De altfel, Novak Djoković este renumit pentru momentele sale umoristice, având deseori un comportament jovial: de la dansul pe terenul de tenis pe diverse melodii celebre, precum „Girls just wanna have fun”, până la tot soiul de glume cu copii de mingi sau momentul devenit viral, în care ține umbrela pentru a feri de ploaie pe cineva din staff-ul de pe teren sau declarațiile pentru presă, în care strecoară câteva ceva amuzant, spre deliciul celor prezenți în jurul său.

Înapoi în SUA, după mai bine de un an și jumătate

Novak Djoković revine pe tărâmuri americane, după mai bine de un an și jumătate de absență, dat fiind faptul că a refuzat să se vaccineze împotriva COVID19. Cu un moral bun, având în vedere că a devenit campion la Cincinnati, fostul lider mondial își pregătește, acum, ultimul Grand Slam al anului, urmând ca tragerea la sorți pentru tabloul principal să se desfășoare joi, turneul finalizându-se pe 10 septembrie. De altfel, Novak Djoković și Carlos Alacaraz (1 ATP) vor merge pe părți opuse ale tabloului, având posibilitatea de a se întâlni abia în meciul de finală, cu trofeul pe masă. Ediția din 2023 a US Open aruncă în joc premii în valoare 65 de milioane de dolari, o creştere cu 8%, faţă de turneul din 2022. Câștigătorii US Open de anul trecut sunt Carlos Alcaraz, respectiv Iga Świątek (1 WTA). 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net