Serena Williams, mamă a doua oară: primele declarații din noua ipostază

Serena Williams este din nou mamă, fosta jucătoare de tenis având cel de-al doilea copil - o fetiță, care a primit numele Adira River Ohanian. La cei 41 de ani ai săi, Serena Williams lasă în urmă un număr copleșitor de Grand Slam-uri cucerite, respectiv nu mai puțin de 23.

Serena Williams și Alexis Ohanian sunt părinți pentru a doua oară (FOTO: X)
Serena Williams și Alexis Ohanian sunt părinți pentru a doua oară (FOTO: X)

Anunțul veștii de mărire a familiei a fost făcut chiar de către fosta jucătoare de tenis și soțul său, Alexis Ohanian, care au publicat pe social media câteva poze cu familia extinsă. „Bun venit, îngerul meu frumos”, a fost mesajul fostei sportive, alături de un videoclip care îi înfățișează pe cei doi părinți și primul lor copil, Olympia, îmbrăţişând-o pe nou-născută. „Mă simt recunoscător. Serena Williams, mi-ai oferit un nou cadou de nedescris - eşti GMOAT (n.r. cea mai bună mamă din toate timpurile). Mulţumim staff-ului medical grozav, care a avut grijă de soţia şi de fiica mea. Nu voi uita niciodată momentul în care am introdus-o pe Olympia Ohanian surioarei sale!”, a postat și Alexis Ohanian.

Mai bună decât Steffi Graf

Serena Williams rămâne, fără doar și poate, un reper în tenis, ultimul meci jucat petrecându-se la ediția din 2022 a US Open. De-a lungul vremii, americanca a fost nu mai puțin de 319 săptămâni pe prima poziție a ierarhiei WTA, în intervalul 2002-2017, iar în cariera sa a adunat 73 de titluri. Bilanțul este unul impresionant: 858 de victorii și 156 de înfrângeri și doar din premiile din tenis a adunat peste 94 de milioane de dolari. Prin cele 23 de Grand Slam-uri câștigate, se situează sub Margaret Court, care are cu o competiție mai mult, dar peste Steffi Graf, care are cu unul mai puțin. Serena Williams a câștigat de șapte ori Australian Open, de trei ori Roland Garros, de șapte ori Wimbledon și de șase ori US Open, cucerind totodată în patru rânduri „aurul” olimpic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net