Elena, închide-i gura!

Ultima actualizare:

    Elena Aprozeanu  nu ratează partidele  în care boxează Bute. Carl Froch o are alături în tribună  la fiecare meci pe Rachael, logodnica lui
Elena Aprozeanu nu ratează partidele în care boxează Bute. Carl Froch o are alături în tribună la fiecare meci pe Rachael, logodnica lui

Elena Aprozeanu va fi sâmbătă noapte la Birmingham pentru a-l susţine pe Bute în confruntarea cu „dublul” Carl Froch – Rachael Cordingley.

Un meci de box pentru titlul mondial se câştigă nu numai cu pumnii, ci şi cu atmosfera din jurul ringului. Din acest punct de vedere, Lucian Bute va porni cu un mic handicap în cel mai important moment al carierei sale de până acum.

În primul rând, cum Nottingham e oraşul natal al lui Froch, românul va avea parte de un public ostil, aproximativ 9.000 de englezi fiind aşteptaţi la meci.

„Ştiu că Bute a boxat în Canada cu 17.000 de fani în tribune, dar care nu sunt atât de fanatici. Acum va fi cu totul altceva. Degeaba se pregăteşte el cu casete care imită zgomotul", a declarat pugilistul britanic, anticipând o atmosferă infernală în sala din Nottingham.

Pe lângă aportul publicului, Froch mai are un as în mânecă, de care va avea cu siguranţă nevoie. Este vorba despre prietena sa, fotomodelul Rachael Cordingley, care nu ratează nici un meci al iubitului ei.

Pentru Lucian, problema e că Rachael nu se limitează să privească de pe un scaun, ci se apropie excesiv de mult de ring, cu urlete şi manifestări isterice, ca un adevărat lider de galerie. „Hai, loveşte acum!" sau „Te-ai retras prea mult!" sunt expresii care îi vor răsuna în ureche lui Bute pe parcursul confruntării de sâmbătă.

Dacă Lucian va reuşi să-l ţină la respect pe Froch, cine o va putea opri pe Rachael? Poate omoloaga sa, Elena Aprozeanu, logodnica lui Bute. Bucureşteanca de 28 de ani este deja în Anglia şi probabil îşi ascute vocea pentru a reuşi s-o acopere cât e posibil de mult pe gălăgioasa Rachael.

„Bute se antrenează pe ţipetele lui Rachael? N-am ce să spun, doar că nu mă pot opri din râs", a declarat cel care va încerca să-i fure românului centura de campion mondial.

Două luni fără sex

Din luna martie, de când Lucian Bute a început pregătirea meciului cu Froch, românul a avut parte de un program spartan, cu numeroase restricţii.

Antrenorul Larouche a ţinut neapărat ca pregătirea fizică a lui Bute să fie una de excepţie, astfel că i-a recomandat lui Lucian să stea departe de tentaţiile fiziologice. Astfel, campionul din Pechea a „neglijat-o" pe Elena, preferând să se relaxeze prin numeroase reprize de pescuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net