Eșec în ultimele secunde pentru CSM București în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

Duminică, 1 mai, nu a fost o zi bună pentru fetele de la CSM București, care au pierdut acasă în fața danezelor de la Esbjerg, scor 25-26, într-un meci care a contat pentru prima manșă a sferturilor Ligii Campionilor.

Cristina Neagu a marcat 9 goluri în manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor (FOTO: Sportpictures)
Cristina Neagu a marcat 9 goluri în manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor (FOTO: Sportpictures)

În această confruntare din Liga Campionilor la handbal, dincolo de tabelă, dominantă a fost prestația echipei oaspete, chiar dacă gruparea din Capitala noastră s-a luptat să mențină echilibrul – spre exemplu, în minutul 58, Cristina Neagu a reușit să egaleze pentru 24-24. Însă, cu doar câteva secunde înainte de finele partidei, Esbjerg „a parafat” scorul final în favoarea sa și, astfel, va porni cu prima șansă la meciul retur, programat duminica viitoare, începând cu ora 17.00. De altfel, vedeta bucureștencelor, Cristina Neagu, a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, cu 9 goluri reușite în poarta nordicelor.

Returul sferturilor de finală este programat duminică

Esbjerg este campioana Danemarcei și a pierdut un singur meci în actuala ediție a Ligii Campionilor. De altfel, cele două echipe s-au mai întâlnit și în faza grupelor din acest sezon, iar partidele au fost și atunci la limită. În Danemarca, gazdele au câștigat la un singur gol diferență (22-21), iar confruntarea de la București s-a încheiat la egalitate (29-29). Totodată, în întâlnirile all-time, cele două formații s-au întâlnit de nouă ori, româncele având cinci victorii, danezele trei și o partidă fiind la egalitate.

Este o dublă foarte importantă, care ne-ar permite să ajungem în Final Four, după trei sezoane. E un obiectiv foarte important pentru clubul nostru. Esbjerg s-a întărit mult, a jucat bine în acest sezon, a câştigat şi grupa noastră. Ele nu s-au calificat niciodată până acum în Final Four şi va fi presiune şi pe ele. Cine va greşi mai puţin se va califica. Cred că Esbjerg este uşor favorită în această dublă. Lucrurile nu sunt aşa cum ne-am dori, dar suntem într-un sfert de finală şi vrem să trecem mai departe”, a fost prefațarea făcută de Cristina Neagu, înainte de primul meci împotriva echipei daneze din Liga Campionilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net