Fluierături și huiduieli la gala Balonului de Aur. Cine i-a supărat pe cei prezenți

Ultima actualizare:

Dincolo de câștigarea trofeului Balonul de Aur de către Leo Messi, gala din Paris a avut și o serie de momente tensionate, personajul principal fiind Emiliano Martínez. Jucătorul a primit luni, la evenimentul din Franța, trofeul „Lev Iaşin” pentru cel mai bun portar al lumii, în sezonul 2022/2023: argentinianul, care a învins Franţa în finala Cupei Mondiale din 2022, a fost întâmpinat cu fluierături şi huiduieli din partea publicului francez.

Emiliano Martínez (stânga) nu a fost uitat de cei prezenți la gala din Paris (FOTO: Getty Images)
Emiliano Martínez (stânga) nu a fost uitat de cei prezenți la gala din Paris (FOTO: Getty Images)

Cei prezenți nu au uitat gestul obscen, prin care goalkeeper-ul a sărbătorit reușita, întâmpinându-l ostil pe scenă, lucruri care s-au auzit și în timpul transmisiei televizate. Cel care a făcut apel la calm a fost Didier Drogba, care a punctat: „Avem în faţă un mare campion, lăsaţi-l să se exprime!”.
Experiența portarului a fost echilibrată de faptul că trofeul i-a fost înmânat chiar de tatăl său, Alberto, ca o surpriză din partea organizatorilor. „Să-l văd aici este o surpriză plăcută. Îmi vine să plâng, sunt copleşit de emoţii. Este cu adevărat un cadou pentru cariera mea, pentru mine cel mai important lucru este să câştig trofee şi să câştigăm în grup”, a fost reacția lui Emiliano Martínez.

Haaland, nelipsit de pe lista celor premiați

În cadrul aceluiași eveniment, atacantul norvegian Erling Haaland, legitimat la Manchester City, a fost recompensat cu trofeul „Gerd Müller”, pentru cel mai bun marcator din sezonul trecut. La cei 23 de ani ai săi, jucătorul care a marcat 52 de goluri în 53 de partide pentru echipa de club, a primit premiul din partea fostului atacant englez Gary Lineker. Totodată, Manchester City a fost aleasă cea mai bună echipă masculină de fotbal a anului, graţie triplei realizate în sezonul trecut: Liga Campionilor, Premier League şi Cupa Angliei. Cei care au primit trofeul au fost Rodri, Bernardo Silva, Rúben Dias, Erling Haaland, Julián Álvarez și directorul sportiv Ferran Soriano.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net