Fotografie senzațională cu David Beckham! Trei vedete l-au făcut să pară un anonim

Când David Beckham este un oarecare într-o fotografie, nu putem decât să ne imaginăm ce magnitudine au vedetele care se află în imagine lângă fostul jucător de fotbal.

1 david beckham jpg jpeg
David Beckham s-a fotografiat lângă 3 legende ale sportului

Prima cursă de Formula 1 din istorie desfășurată la Miami a atras o galaxie de stele din showbiz-ul american, dar și din sportul mondial. Cursa n-a fost rea, ba chiar a avut un pic de suspans pe final. 

Show-ul adevărat a avut loc, însă, în culise. De la surorile Williams până la noul star al fotbalului american, Patrick Mahomes, sau de la LeBron James până la cântărețul Wyclef Jean, decorul din Miami a fost unul captivant pe toata durata evenimentelor care au marcat cursa de Formula 1 din Florida.

De departe, cel mai interesant moment l-a reprezentat o fotografie absolut unică, în care apar 3 zei ai sportului mondial... și David Beckham. Fără vreo intenție de a-i diminua valoarea, starul englez putea foarte bine să facă fotografia în care apar cel mai bun jucător de baschet din istorie - Michael Jordan, cel mai bun jucător de fotbal american (sportul preferat în SUA) - Tom Brady, dar și cel mai mare pilot de Formula 1 - Lewis Hamilton.

David Beckham s-a fotografiat cu 3 vedete ale sportului mondial: Michael Jordan, Tom Brady și Lewis Hamilton

image
David Beckham s-a fotografiat cu Michael Jordan, Lewis Hamilton și Tom Brady. Foto: Instagram

Dacă ar fi să povestim ce au realizat cei trei „zei” care apar în fotografie alături de David Beckham, ne-ar trebui câteva articole lungi doar ca să cuprindem o parte din gloria lăsată în urmă de aceștia.

Pe scurt, Michael Jordan este indiscutabil cel mai mare jucător de baschet din istorie. A câștigat 6 titluri de campion și a fost desemnat de 5 ori cel mai bun jucător al sezonului NBA.

David Beckham s-a fotografiat cu cel mai mare jucător din sportul preferat al americanilor

Ce se mai poate spune despre Tom Brady? În vârstă de 44 de ani, cel mai mare jucător de fotbal american continuă să evolueze la un nivel înalt în ciuda vârstei înaintate. La marele premiu de Formula 1 din Miami, Brady a fost aproape ca la el acasă, în condițiile în care acesta evoluează pentru o echipă din Florida, Tampa Bay Buccaneers.

Starul din NFL a cucerit de 7 ori Super Bowl-ul, iar de 5 ori a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei.

brady tom epa efe h 57338279 jpg
Tom Brady a cucerit de 7 ori titlul în NFL

Nu trebuie ignorat în fotografia cu David Beckham, nici starul din Formula 1, Lewis Hamilton. Chiar dacă a pierdut la limită titlul în sezonul precedent, pilotul britanic deține recordul de curse câștigate (103) și este la egalitate cu legendarul Michael Schumacher la numărul de titluri obținute (7).

Cât despre David Beckham? Acesta e cunoscut mai mult pentru frumusețe decât pentru sport. Totuși, soțul lui Victoria Beckham a avut o carieră mai mult decât decentă la Manchester United și a evoluat de 117 în tricoul naționalei Angliei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Lia Bugnar
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg
Argint tenis de masa jpg
David Popovici aur la Europene jpg
Echipa de canotaj jpg
simona halep trofeu toronto 2022 jpg