Fotografie senzațională cu David Beckham! Trei vedete l-au făcut să pară un anonim

Ultima actualizare:

Când David Beckham este un oarecare într-o fotografie, nu putem decât să ne imaginăm ce magnitudine au vedetele care se află în imagine lângă fostul jucător de fotbal.

David Beckham s-a fotografiat lângă 3 legende ale sportului
David Beckham s-a fotografiat lângă 3 legende ale sportului

Prima cursă de Formula 1 din istorie desfășurată la Miami a atras o galaxie de stele din showbiz-ul american, dar și din sportul mondial. Cursa n-a fost rea, ba chiar a avut un pic de suspans pe final. 

Show-ul adevărat a avut loc, însă, în culise. De la surorile Williams până la noul star al fotbalului american, Patrick Mahomes, sau de la LeBron James până la cântărețul Wyclef Jean, decorul din Miami a fost unul captivant pe toata durata evenimentelor care au marcat cursa de Formula 1 din Florida.

De departe, cel mai interesant moment l-a reprezentat o fotografie absolut unică, în care apar 3 zei ai sportului mondial... și David Beckham. Fără vreo intenție de a-i diminua valoarea, starul englez putea foarte bine să facă fotografia în care apar cel mai bun jucător de baschet din istorie - Michael Jordan, cel mai bun jucător de fotbal american (sportul preferat în SUA) - Tom Brady, dar și cel mai mare pilot de Formula 1 - Lewis Hamilton.

David Beckham s-a fotografiat cu 3 vedete ale sportului mondial: Michael Jordan, Tom Brady și Lewis Hamilton

David Beckham s-a fotografiat cu Michael Jordan, Lewis Hamilton și Tom Brady. Foto: Instagram
David Beckham s-a fotografiat cu Michael Jordan, Lewis Hamilton și Tom Brady. Foto: Instagram

Dacă ar fi să povestim ce au realizat cei trei „zei” care apar în fotografie alături de David Beckham, ne-ar trebui câteva articole lungi doar ca să cuprindem o parte din gloria lăsată în urmă de aceștia.

Pe scurt, Michael Jordan este indiscutabil cel mai mare jucător de baschet din istorie. A câștigat 6 titluri de campion și a fost desemnat de 5 ori cel mai bun jucător al sezonului NBA.

David Beckham s-a fotografiat cu cel mai mare jucător din sportul preferat al americanilor

Ce se mai poate spune despre Tom Brady? În vârstă de 44 de ani, cel mai mare jucător de fotbal american continuă să evolueze la un nivel înalt în ciuda vârstei înaintate. La marele premiu de Formula 1 din Miami, Brady a fost aproape ca la el acasă, în condițiile în care acesta evoluează pentru o echipă din Florida, Tampa Bay Buccaneers.

Starul din NFL a cucerit de 7 ori Super Bowl-ul, iar de 5 ori a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei.

Tom Brady a cucerit de 7 ori titlul în NFL
Tom Brady a cucerit de 7 ori titlul în NFL

Nu trebuie ignorat în fotografia cu David Beckham, nici starul din Formula 1, Lewis Hamilton. Chiar dacă a pierdut la limită titlul în sezonul precedent, pilotul britanic deține recordul de curse câștigate (103) și este la egalitate cu legendarul Michael Schumacher la numărul de titluri obținute (7).

Cât despre David Beckham? Acesta e cunoscut mai mult pentru frumusețe decât pentru sport. Totuși, soțul lui Victoria Beckham a avut o carieră mai mult decât decentă la Manchester United și a evoluat de 117 în tricoul naționalei Angliei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net