Frumoasa Raluca Olaru și-a scris povestea vieții | "Mă simțeam debusolată!"

Ultima actualizare:

România a avut chiar și șapte jucătoare în primele 100 de locuri din WTA în acest an, o performanță fantastică pentru tenisul românesc. Halep, Niculescu, Begu, Cîrstea, Dulgheru, Cadanțu, Gallovits, cu toate au reușit, pe rând, rezultate importante.

Dar puțini își mai aduc aminte că prima jucătoare din această generație care a reușit performanțe a fost Raluca Olaru.

Raluca joacă la profesioniste încă din 2006 și a fost, și încă mai este, considerată o mare speranță a tenisului feminin românesc. La 16 ani, juca finala la Roland Garros, la juniori, atât la simplu, cât și la dublu. În 2007, la abia al patrulea turneu al carierei de profesionistă, venea din calificări și ajungea până în semifinale la Memphis, fiind oprită abia de Venus Williams. Tot în același an, ajungea din calificări până în turul 3 la Roland Garros, pierzând la viitoarea campioană a acelui an, Ana Ivanovic. A ajuns cel mai sus pe locul 53 în lume.

"Mă simțeam debusolată!"

Dar apoi a început căderea. Raluca a avut parte de experiențe mai puțin fericite. A ieșit din top 100, și mult timp nu s-a mai regăsit, oscilând în zona locurilor care nu asigură calificarea pe tablou la turneele importante.

De ce? Ne spune chiar Raluca, în primul articol pe care îl semnează pe Treizecizero.ro, site unde are o rubrică proprie.

Într-un articol complex și complet, Raluca își trece în revistă propriile realizări, dar și insuccesele, dezvăluind detalii neștiute despre cariera ei, detalii care pun într-o altă lumină rezultatele ei din ultimii ani.

Doar un exemplu:

"Perioada aceea de trei saptămâni de pauză a fost practic una de cumpănă. Imaginați-vă că ajungi la o răscruce și ai două drumuri în față. Nu știi ce se află mai departe, dar știi că e un moment în care trebuie să-ți pui niște întrebări, și, în funcție de răspunsuri, să alegi unul dintre cele două variante."

Citește aici primul articol semnat de Raluca Olaru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net