«Galacticele» au comis-o la debut!

Deşi pornea ca favorită în confruntarea din Danemarca, Oltchim a pierdut clar, scor 27-23 (14-12), în faţa câştigătoarei Cupei EHF din sezonul trecut.

Gazdele au dominat partida de la un capăt la altul şi au condus chiar la opt goluri cu zece minute înainte de final. Paradele Paulei Ungureanu şi eficacitatea Roxanei Gatzel, marcatoare a opt goluri, au limitat totuşi proporţiile dezastrului pe final.

Azi, de la ora 17.00, în direct pe Digi Sport, se dispută celălalt meci al grupei dintre Toulon şi Larvik, principala favorită la câştigarea trofeului. Următorul meci al „galacticelor" este programat duminica viitoare, de la ora 19.00, în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea, în faţa formaţiei franceze Toulon.

HCM se luptă azi cu stăpânii Europei

Cu un nou tehnician pe bancă, în persoana fostului secund Eden Hairi, HCM Constanţa joacă diseară, de la ora 20.00, în direct pe Digi Sport, în deplasare, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, contra “galacticilor” de la Ciudad Real, tripli câştigători ai competiţiei în ultimele cinci sezoane. “Marinarii” au pierdut primele două partide din grupe.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
catalin florin olar jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg