Halep, încrezătoare în TAS: „Coşmarul s-a terminat. Aștept decizia cu capul sus”

Ultima actualizare:

Simona Halep s-a arătat încrezătoare, în contextul ultimei sale șanse de a-și îmblânzi sancțiunea din tenis, românca mulțumindu-le tuturor celor care au susținut-o și care au avut încredere în ea, în perioada de după depistarea pozitivă cu o substanţă interzisă.

Simona Halep, optimistă în privința deciziei TAS (FOTO: EPA)
Simona Halep, optimistă în privința deciziei TAS (FOTO: EPA)

Prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram, Halep a punctat: „Coşmarul pe care l-am trăit, timp de un an şi jumătate, s-a terminat. Am avut şansa de a-mi prezenta apărarea în faţa TAS, de a demonstra că nu am recurs niciodată la niciun fel de dopaj. Este ceea ce am declarat din prima zi în care am fost acuzată. Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucătorilor, foştilor jucători, legendelor acestui sport, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru sprijinul vostru extraordinar, pentru toate mesajele şi videoclipurile pe care le-aţi făcut pentru mine în această perioadă grea pe care am trăit-o. Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată. Acest sprijin a însemnat foarte mult pentru mine şi mi-a dat puterea de a continua să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul! Voi împărtăşi cu voi veştile despre cazul meu imediat ce le voi primi. Vă doresc toate cele bune. Binele şi adevărul înving întotdeauna”.

Suspendată până în toamna anului 2026

Reamintim că, la mijlocul lunii septembrie, Halep a fost suspendată pentru patru ani din tenis, în baza a două încălcări ale regulamentului antidoping, respectiv utilizarea unei substanțe interzise și suspiciunea că ar fi utilizat metode sau substanțe interzise, pe durata sezonului 2022, concluzie la care experții ITIA au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic. Totuși, românca se bucură de susținerea și încrederea unor nume mari din „sportul alb”, care cred în nevinovăția ei. Deocamdată, perioada de suspendare ar dura până pe 6 octombrie 2026, iar Halep a dat în judecată firma producătoare a suplimentelor pe care le-a luat și, între timp, așteaptă decizia TAS, în urma audierilor din Elveția, de la Lausanne. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net