Halep nu vrea să joace la turneul de la Bucureşti pentru că o dor unghiile

image
Simona Halep spune că emoţiile în momentele cheie au împiedicat-o s-o bată pe KerberFoto Click!

Simona Halep a jucat bine contrac nemţoaicei Kerber, dar a pierdut în sferturi şi dezamăgirea e mare. Românca a spus că a îmbunătăţit nişte aspecte, dar că emoţiile au împiedicat-o în momentele cheie.

Din păcate, Simona se gândeşte să ia o pauză şi să nu participe la BRD Bucharest Open, care se va desfăşura săptămâna viitoare la Arenele BNR. "Nu m-am gândit încă foarte mult, am vorbit cu Darren acum. Dar e greu să decid acum, după meci. Trebuie să fiu bine fizic, cum am spus, unghiile de la picioare sunt cam duse, am dureri acolo. Dar nu ştiu în momentul ăsta, o să anunţ în timp util", a spus Halep, care a continuat şi a vorbit despre turneul de la Londra, undre a ratat din nou o mare performanţă. "Serviciul nu mi-a mers foarte bine din cauza tensiunii. Nu am ştiut să gestionez prea bine momentele cheie. Dar a fost un meci bun, adversara mea a meritat victoria. Eu îmi doresc să rămân cu aceeaşi încredere şi să fiu mai puternică la capitolele la care am fost slabă azi. Am jucat slab pe serviciul meu, dar când am returnat am jucat foarte bine.

Şi tactic am jucat bine. De asta îmi pare rău, că nu am putut să menţin acelaşi ritm şi acelaşi plan. În momentele importante am avut emoţii, îmi pare rău că nu am ştiut să gestionez aceste momente. Keys loveste mingea puternic, în timp ce Kerber găseşte unghiuri multe şi joacă în cross. Mi-a fost greu să mă adaptez şi am greşit uneori din neatenţie. Nu am simţit ritmul pentru că mingea a venit din mâna ei stângă. Lucrez zi de zi intens, am progresat mult şi o voi mai face. Dorinţa de a fi mai bună este mare şi nu o să iau ceva negativ din acest turneu. Au fost zile foarte bune aici. Am vorbit mult cu Darren, mi-a explicat exact ceea ce vedeam şi eu oarecum. E important că mi-a dat încredere şi a subliniat părţile bune din jocul meu. A fost o experienţă frumoasă, mă bucur că am fost sănătoasă şi că am jucat bine. Toate cele patru din semifinale au şanse să câştige. Tot pe Serena o aleg, totuşi, e foarte puternică şi trebuie să gestioneze presiunea de a atinge recordul", crede Simona

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
onoriu 12 JPG
anne heche jpg
oana roman 2 webp
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep jpg
canada campioana 3x3 bucuresti jpg
fcsb conference league jpg
bucurie craiova jpg
Haaland, EPA jpg
Screenshot (62) png