iPad-uri pentru degetele grase ale luptătorilor de sumo

Asociaţia Japoneză de Sumo a declarat că va distribui 60 de iPad-uri celor 51 de cluburi, după ce s-a confruntat cu o serie de scandaluri cu privire la pariurile ilegale. Luptătorii au fost acuzaţi că au pariat la meciurile de baseball, ceea ce este ilegal în Japonia, fiind deseori asociat cu bandele criminale.

Autorităţile sportive au fost criticate pentru eforturile lor neîndemânatice de a investiga scandalul şi asta din cauza proastei comunicaţii între liderii sumo.

Astfel, s-a luat hotărârea ca cei implicaţi să folosească iPad-uri, cu ecrane mai mari pentru a uşura comunicarea între oficialii de la Asociaţia Japoneză de Sumo, luptători şi antrenori, care până acum foloseau telefonul sau fax-ul.

Publicaţii din Japonia au scris că s-a ajuns la iPad-uri deoarece acesta are un ecran mare şi le este mai uşor să-l folosească celor care practică acest soprt din cauza degetelor prea grase. "Când încearcă să trimită un e-mail de pe telefon şi chiar de la PC, de obicei apasă trei butoane odată", scrie "Nikkan Sports".

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
romanii au talent 2023 flavian glont jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg