La ce oră se joacă Mihaela Buzărnescu - Petra Kvitova, din semifinalele de la Birmingham

Ultima actualizare:

    Mihaela Buzărnescu are un sezon foarte bun pe iarbăFoto: GettyImages
Mihaela Buzărnescu are un sezon foarte bun pe iarbăFoto: GettyImages

A fost stabilită ora meciului de sâmbătă Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova, din semifinalele turneului WTA Birmingham 2018.

Mihaela Buzărnescu, eroina sferturilor de finală de la Birmingham 2018, când a învins-o pe a cincea jucătoare a lumii, Elina Svitolina (scor 6-3, 6-2), va reveni pe teren sâmbătă. Organizatorii au stabilit ora meciului Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova, din semifinalele turneului WTA Birmingham 2018, iar acesta va fi al doilea al zilei. Cum prima semifinală, Barbora Strykova – Magdalena Rybarikova, începe la ora 13.30, ora României, meciul dintre Mihaela și Kvitova va avea ca oră de start cel mai devreme ora 15.30.

A fost stabilită ora meciului Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova. Cine televizează partida

Așa cum probabil deja ne-a intrat în sânge când e vorba de tenis feminin, și semifinala Mihaelei va fi televizată pe Digi Sport. Ei au decis ca această partidă să fie transmisă chiar pe DigiSport 1, așa că nu ne rămâne decât să-i ținem pumnii jucătoarei noastre.

A fost stabilită ora meciului Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova. E a doua partidă dintre ele

Este pentru a doua oară în acest an în care avem parte de o partidă Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova. Prima a avut loc în urmă cu aproape două luni, în finala turneului WTA Praga 2018, atunci când Mihaela a luptat de la egal la egal cu cehoaica, reușind să câștige primul set. Din păcate, a pierdut finala, dar prestația ei a fost una deosebită. Scor final: 4-6, 6-2, 6-3 pentru Petra Kvitova care a cucerit titlul.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Dani Alves (Getty Images) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati (Facebook) jpg
Dinamo FCSB (Sportpictures) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Francesco Camarda (Getty Images) jpg