Lacrimi de bucurie pe aeroport! Alexia Ioana Tatu, campioana de la Wimbledon, a revenit în România

Câștigătoarea de la Wimbledon Under 14, sportiva Alexia Ioana Tatu, a revenit în România, în jurul orei 3 a nopții de duminică spre luni. 

Sportiva este legitimată la Ten Club Tenis Buzău, unde beneficiază de antrenamentul lui Gabi Caloian, o personalitate cunoscută atât local, cât și la nivel național .

Revenirea în țară după succesul de la Wimbledon s-a lăsat cu bucurie, lacrimi de fericire, flori și îmbrățișări. Alexia Ioana Tatu a simțit toată aprecierea din partea părinților, surorii ei și a bunicului,  potrivit prosport.  

Urmărește și alte întâmplări de la Wimbledon: Surpriză la Wimbledon! Elena Rybakina a câștigat trofeul, după ce a spulberat-o pe Ons Jabeur

Cum s-a descurcat Alexia Tatu la Wimbledon Under 14?

Alexia Ioana Tatu a reușit să o întreacă pe Andreea Diana Soare în cele două seturi de la Wimbledon, categoria Under 14 - locul unde sportivii talentați cu vârste sub 14 ani se duelează. 

Sportiva a reușit să-și impună talentul cu 7-6 (2), 6-4, în urma unui meci pe care a reușit să-l domine și a reușit să o întreacă pe Andreea Diana Soare.

Citește și despre: Prințul George, debut în tribuna de la Wimbledon! Fiul ducilor de Cambridge a furat toate privirile

Turneul Under 14 de la Wimbledon a fost primul dedicat juniorilor. Alexia Ioana Tatu a fost cea care a reușit să câștige grupa A, având trei victorii în trei meciuri, luptându-se în semifinală cu Sol Ailin Larraya Guidi, din Argentina, cu scorul final de 6-0, 6-3. 

La revenirea în țară, primul plan al sportivei a fost acela de a-și vizita antrenorul, care a reușit să o aducă tocmai pe podium Under 14 de la Wimbledon. 

„M-am dus la antrenorul meu și l-am îmbrățișat, normal, pentru că a fost mereu alături de mine și îi mulțumesc. După aceea festivitate am mers și am mâncat…

Da, am vorbit și cu părinții, normal. Au stat și ei cu mari emoții acasă. Le mulțumesc și lor, cu această ocazie.”, a declarat Alexia Ioana Tatu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net