Lovitură de imagine! Cel mai puternic om din karate vine la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Antonio Espinos (stânga) şi Lucian Băroiu
Antonio Espinos (stânga) şi Lucian Băroiu

Antonio Espinos conduce karateul mondial din postura de preşedinte al World Karate Federation. La invitaţia lui Lucian Băroiu, el va sosi în România săptămâna viitoare şi se va întâlni cu Alin Petrache şi cu Gabriela Szabo.

Antonio Espinos Ortueta este preşedinte al World Karate Federation, instituţie care înglobează 188 de federaţii de karate din întreaga lume, şi vicepreşedinte al Sport Accord.El va veni în România săptămâna viitoare, la invitaţia lui Lucian Băroiu, preşedinte al Federaţiei Române de Karate. "Este o onoare pentru mine şi pentru toată lumea sportului că o astfel de personalitate vine să ne cunoască activitatea ", a afirmat Băroiu.

Pe lâîngă discuţiile cu Lucian Băroiu, Espinos are programate întâlniri cu Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, şi cu Alin Petrache, preşedinte al COSR. Antonio Espinos va susţine miercuri o conferinţă de presă.

În vârstă de 67 de ani, spaniolul Antonio Espinos era profesor de karate în 1975, moment în care a început să urce treptele karateului şi ale managementului, ajungând acum pe poziţia de preşedinte al World Karate Federation şi vicepreşedinte Sport Accord.

image
image
image
image
image
image
fani ungaria jpg
Lionel Messi, Getty jpg
erling haaland, getty jpg
Nicolae Stanciu, Sportpictures jpg
Rugby jpg
Rafael Nadal, Getty jpg