Maria Sharapova vorbește în premieră despre noaptea „turbată” pe care a petrecut-o cu Djokovic: „Am o poveste nebună cu el”

Ultima actualizare:

Maria Sharapova (36 de ani) a avut, de când a venit pe lume primul ei copil, un băiețel, mai multe apariții publice. Într-una dintre ele a povestit o întâmplare care avea să uimească pe toată lumea.

Maria și Novak au o relație specială / foto: Rennae Stubbs Tennis Podcast
Maria și Novak au o relație specială / foto: Rennae Stubbs Tennis Podcast

De curând, Maria Sharapova a fost invitată la podcastul lui Renee Stubbs, unde a făcut a făcut o dezvăluire savuroasă despre Novak Djokovic (36 de ani).

Totul a pornit de la un pariu

Masha și-a amintit că acum 15 ani pierdea un pariu cu jucătorul sârb: „Oh, Doamne... Am o poveste nebună cu Novak”, și-a început Maria Sharapova povestea.

„Îmi amintesc că în acea perioadă am câștigat primele noastre titluri de Grand Slam. El încă se străduia să răzbată la cel mai înalt nivel, încerca să ajungă în vârf, dar corpul său nu putea ține pasul cu jocul său la acea vreme.

Am jucat un meci demonstrativ la Indian Wells, nu-mi amintesc exact care a fost pariul, dar el a spus: 'Dacă voi câștiga turneul, mergem împreună la cină'. Eu am zis: 'Bine, nicio problemă, cu siguranță nu se va întâmpla'.

În cele din urmă a câștigat și a spus: 'Asta este! Ieșim la cină în oraș', iar totul a fost foarte distractiv. La un moment dat, chiar m-a întrebat dacă putem face o poză”, a dezvlăuit, râzând, Maria Sharapova.

Cei doi jucători de tenis au o relație specială. Au filmat de-a lungul timpului mai multe spoturi publicitare și au rămas buni prieteni.

Maria Sharapova a născut în iulie

Maria Sharapova a devenit mamă pe 1 iulie, iar după două săptămâni le-a prezentat fanilor prima poză cu bebelușul, pe nume Theodore.

„Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții, dar pe care mica noastră familie și-l putea dori”, a notat rusoaica, pe contul său de Instagram, alături de data nașterii copilului, 1 iulie 2022.

Maria Sharapova și Alexander Gilkes formează un cuplu din anul 2018, dar au fost mereu discreți cu presa. Prima dată s-au afișat împreună un an mai târziu, pe covorul roșu, la Met Gala.

Apoi, în 2020, Maria Sharapova și-a anunțat logodna tot prin intermediul contului său de Instagram, în decembrie 2020 și, doi ani mai târziu, în aprilie, a anunțat că este însărcinată.

Partenerul său, Alexander Gilkes, este un om de afaceri, printre altele lucrând ca licitator pentru diverse fundații, precum cea a Madonnei sau a lui Elton John.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net