Mariana Bitang a ajuns de nerecunoscut. Cum arată în prezent antrenoarea în vârstă de 62 de ani

Marea antrenoare Mariana Bitang este o prezență destul foarte discretă. De-a lungul ultimilor ani, a trecut printr-o transformare uluitoare. Acum, își poartă părul mai scurt. Femeia a ajuns la vârsta de 62 de ani. Cât despre viața amoroasă, fosta antrenoare trăiește de 16 ani o frumoasă poveste de dragoste cu Octavian Bellu.

Mariana Bitang Foto: arhivă Click!
Mariana Bitang Foto: arhivă Click!

Cum arată acum Mariana Bitang 

Mariana Bitang a ajuns de nerecunoscut. Printre invitații de la nunta Larisei Iordache, Mariana Bitang s-a aflat și ea. Acum, fosta antrenoare are părul mai scurt, a renunțat la tunsoarea pe care a purtat-o zeci de ani, iar kilogramele în plus și-au pus amprenta asupra fizicului. Cu toate că arată diferit, Mariana Bitang se ține destul de bine la cei 62 de ani.

Octavian Bellu și Mariana Bitang păstrează o relație strânsă cu majoritatea fetelor pe care le-au antrenat și participă adesea la întâlniri cu Andreea Răducan, Monica Roșu, Cătălina Ponor sau Sandra Izbașa.

Mariana Bitang, printre invitații de la ceremonia de căsătorie a Larisei Iordache Foto: Click!
Mariana Bitang, printre invitații de la ceremonia de căsătorie a Larisei Iordache Foto: Click!

Detalii despre Mariana Bitang 

Privind viața amoroasă, fosta antrenoare trăiește de 16 ani o frumoasă poveste de dragoste cu Octavian Bellu. Când pregăteau lotul olimpic la Deva, cei doi s-au cuplat, deși erau căsătoriți. Ani la rând, au negat că formează un cuplu, însă au ajuns în fața altarului.

Mariana Bitang este una dintre cele mai titrate antrenoare de gimnastică, alături de celebrul său partener, Octavian Bellu. A activat ca antrenoare federală a lotului olimpic feminin de gimnastică al României până în 2005, participând cu acesta la mai multe ediţii ale Jocurilor Olimpice, Campionatelor Mondiale, Campionatelor Europene, la care au fost cucerite sute de medalii.

Mariana Bitang a contribuit la pregătirea gimnastelor Lavinia Miloşovici, Gina Gogean, Simona Amânar, Claudia Presăcan, Corina Ungureanu, Alexandra Marinescu, Mirela Ţugurlan, Maria Olaru, Andreea Răducan, Cătălina Ponor, Nadia Hăţăgan, Andreea Cacovean, Claudia Rusan ş.a.

Cum arăta antrenoarea în tinerețe 

În 2020, Mariana Bitang şi Octavian Bellu, care au lucrat împreună la lotul olimpic al Romaniei între 1993-2005 şi 2010-2015, au fost declaraţi de Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) cei mai de succes antrenori din lume la secţiunea DUO, potrivit Agerpres.

Toată lumea știe cum arată acum Mariana Bitang, dar puțini știu cum arăta aceasta în tinerețe. Mai multe fotografii cu Mariana Bitang în anii ’70 au fost publicate, pe o rețea de socializare, în urmă cu ceva timp, de Valer Puia, fost coregraf al lotului olimpic feminin de gimnastică.

Mariana Bitang, în tinerețe Foto: arhivă Click!
Mariana Bitang, în tinerețe Foto: arhivă Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gica hagi facebook jpeg
maldini daniel epa efe h 57194207 jpeg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
mircea lucescu facebook jpg
David Popovici (Sportpictures) jpg
PAOK Salonic FCSB (Sportpictures) jpg
Halep Facebook jpg
Gica Hagi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net