Meciurile României de la turneul preolimpic de handbal feminin vor fi transmise de Prima TV


    Cristina Neagu e liderul naționalei RomânieiFOTO: Sportpictures.eu
Cristina Neagu e liderul naționalei RomânieiFOTO: Sportpictures.eu

Mai puțin de 10 zile ne despart de cel mai important turneu al naționalei feminine de handbal din acest an: cel de calificare la Jocurile Olimpice. S-a anunțat cine îl va televiza în România.

Meciurile reprezentativei României de handbal feminin, calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, vor fi transmise în weekendul 19-21 martie la Prima TV.

Pentru a obţine biletele spre Tokyo, golghetera EHF Champions League, Cristina Neagu, Crina Pintea, Eliza Buceschi şi celelalte jucătoare antrenate de Adrian Vasile trebuie să termine pe unul din primele două locuri înfruntarea în trei cu actuala campioana europeană, Norvegia, şi cu Muntenegru, vicecampioana olimpică de la Londra.

Sâmbătă, 20 martie, de la ora 20.30, Prima TV va transmite meciul handbalistelor noastre împotriva Norvegiei, iar duminică, 21 martie, de la ora 17.00, partida decisivă România - Muntenegru. Cealaltă partidă din grupă, Norvegia - Muntenegru se desfăşoară vineri, 19 martie.

Antrenorul Adrian Vasile a anunțat lotul României

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Adrian Vasile, a anunţat lotul pentru turneul preolimpic din Muntenegru, din 19-21 martie. ”Am considerat că avem nevoie de un mix de jucătoare cu experienţă şi cu foame de rezultate foarte mare”, a declarat tehnicianul.

Lotul României este format din jucătoarele: Dumanska, Dedu, Hosu - portari, respectiv Iuganu, Florică, Neagu, Polocoşer, Perianu, Laslo, Buceschi, A. Popa, Pristăviţa, L. Popa, Moisă, Seraficeanu, Pintea, Ostase, Băcăoanu - jucătoare de câmp.

Înaintea plecării spre Muntenegru, lotul României va avea pregătire la Bucureşti în perioada 14-18 martie.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
cub Kirstie Alley
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg