Meciurile României de la turneul preolimpic de handbal feminin vor fi transmise de Prima TV

cristina neagu nationala jpeg
Cristina Neagu e liderul naționalei RomânieiFOTO: Sportpictures.eu

Mai puțin de 10 zile ne despart de cel mai important turneu al naționalei feminine de handbal din acest an: cel de calificare la Jocurile Olimpice. S-a anunțat cine îl va televiza în România.

Meciurile reprezentativei României de handbal feminin, calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, vor fi transmise în weekendul 19-21 martie la Prima TV.

Pentru a obţine biletele spre Tokyo, golghetera EHF Champions League, Cristina Neagu, Crina Pintea, Eliza Buceschi şi celelalte jucătoare antrenate de Adrian Vasile trebuie să termine pe unul din primele două locuri înfruntarea în trei cu actuala campioana europeană, Norvegia, şi cu Muntenegru, vicecampioana olimpică de la Londra.

Sâmbătă, 20 martie, de la ora 20.30, Prima TV va transmite meciul handbalistelor noastre împotriva Norvegiei, iar duminică, 21 martie, de la ora 17.00, partida decisivă România - Muntenegru. Cealaltă partidă din grupă, Norvegia - Muntenegru se desfăşoară vineri, 19 martie.

Antrenorul Adrian Vasile a anunțat lotul României

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Adrian Vasile, a anunţat lotul pentru turneul preolimpic din Muntenegru, din 19-21 martie. ”Am considerat că avem nevoie de un mix de jucătoare cu experienţă şi cu foame de rezultate foarte mare”, a declarat tehnicianul.

Lotul României este format din jucătoarele: Dumanska, Dedu, Hosu - portari, respectiv Iuganu, Florică, Neagu, Polocoşer, Perianu, Laslo, Buceschi, A. Popa, Pristăviţa, L. Popa, Moisă, Seraficeanu, Pintea, Ostase, Băcăoanu - jucătoare de câmp.

Înaintea plecării spre Muntenegru, lotul României va avea pregătire la Bucureşti în perioada 14-18 martie.

Ioana Petric jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
cub loredana groza png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
militar pedofil jpeg
cub xonia png
Avioane F-35 FOTO f35.com
Poliţia Română foto Poliţia Română
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg