Mihaela Buzărnescu s-a transformat într-o adevărată „bombă sexy”

Mihaela Buzărnescu a profitat de perioada de pauză forțată cauzată de o accidentare pentru a urma un regim de detoxifiere care a transformat-o într-o adevărată „bombă sexy”. 

Mihaela Buzărnescu (FOTO: EPA)
Mihaela Buzărnescu (FOTO: EPA)

Pentru mulți sportivi, perioada de recuperare după o accidentare este una de derută, în care nu știu încotro să o apuce, mai ales când simt că se apropie finalul carierei. Ei bine, pentru Mihaela Buzărnescu lucrurile nu stau deloc așa. Acum în vârstă de 34 de ani, ea nu a mai jucat o partidă oficială din luna august 2022, atunci când s-a accidentat în timpul meciului cu Cristina Dinu, din cadrul challenger-ului de la Iași. Iar tenismena a folosit din plin această pauză forțată pentru a urma o cură de toxifiere care i-a lăsat deoparte și inhibițiile.

Mihaela Buzărnescu e lipsită total de inhibiții (FOTO: Instagram)
Mihaela Buzărnescu e lipsită total de inhibiții (FOTO: Instagram)

Astfel că a postat vineri imagini cu ea în lenjerie intimă tocmai pentru a le arăta fanilor că are un corp extrem de tonifiat. Iar adevărul este că arată ca un fotomodel. „Cura de detoxifiere m-a prins așa. Iubire de sine și grijă de sine. Așa poți avea succes în viață. Toți ar trebui să încercați”, a scris jucătoarea noastră pe Instagram, alături de imaginile care au atras zeci de mii de aprecieri.

Mihaela Buzărnescu, la piscină (FOTO: Instagram)
Mihaela Buzărnescu, la piscină (FOTO: Instagram)

Mihaela Buzărnescu a fost numărul 20 WTA în 2018

Mihaela Buzărnescu a scris istorie în urmă cu cinci ani, atunci când a ajuns pe locul 20 în clasamentului mondial după ce în anul anterior se afla în afara Top 800 WTA. Ea a fost un adevărat exemplu nu doar pentru tenismenele din România, ci pentru toate jucătoarele din circuitul mondial datorită iubirii sale pentru tenis și voinței sale excepționale de a reveni în circuit după mai multe operații suferite la genunchi. Din păcate, o entorsă suferită în timpul turneului Rogers Cup, din Canada, în setul decisiv al meciului cu ucraineanca Elina Svitolina a pus capăt unui drum care, în mod normal, ar fi trebuit să o ducă până la finalul anului cel puțin în Top 10 mondial, dacă nu și mai bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net