Mihai Leu, accident în timpul raliului din Târgu Mureș! Doi copii au fost răniți

Sâmbătă, 2 iulie, pilotul Mihai Leu a fost protagonistul unui accident. Participant la circuitul de curse Super Rally Târgu Mureș, Mihai Leu a pierdut controlul volanului și a ieșit din decor, accidentând doi copii aflați în public. 

Mihai Leu a pierdut controlul volanului și a ieșit din decor în timpul raliului
Mihai Leu a pierdut controlul volanului și a ieșit din decor în timpul raliului

În ultima manșă a competiției de la Târgu Mureș, monopostul lui Mihai Leu a scăpat de sub control, în timpul unui viraj, a lovit un parapet, iar ulterior a accidentat minor doi copii aflați în public. Pilotul nu a suferit răni. 

Ar putea să te intereseze și: Cât de slăbit este Mihai Leu, după lupta cu cancerul de colon 

Titi Aur, expert în conducere defensivă, a vorbit la Antena 3 despre accidentul în care a fost implicat Mihai Leu și a ținut să facă o serie de precizări. În primul rând, Titi Aur susține că nu a fost vorba despre un accident, ci despre o simplă ieșire din decor.

Titi Aur a ținut să explice ce s-a întâmplat în timpul raliului 

„Vreau să corectez, în primul rând nu a fost un accident, ci a fost o ieșire în decor. În automobilismul sportiv, aceste lucruri sunt permise. Mihai a mers și merge de fiecare dată, ca un adevărat campion, doar pentru locul I, se luptă pentru locul I. Locul I în automobilism înseamnă să fii mereu la limită, să treci puțin peste limită.

Vezi și: Titi Aur ne spune care sunt greșelile majore pe care le fac șoferii bolizilor 

Poate s-a trecut puțin peste limită, a derapat un pic prea mult pentru un monopost, a venit foarte tare pentru o astfel de mașină. O astfel de mașină nu-ți dă senzația de viteză, imaginați-vă că este o mașină de circuit. O astfel de ieșire în decor este permisă, este ca un fotbalist este faultat și cade. E o mică ieșire, dar acele garduri protejează spectatorii, iar spectatorii sunt mai în spate, nu chiar lângă garduri.

Este practic o fază de joc și de fiecare dată Mihai a mers pentru locul I. Să observăm că este circuit, este totul protejat, este închisă circulația. Asta nu înseamnă că în același loc, după ce s-a terminat cursa, putem face aceleași lucruri și după competiție”, a explicat Titi Aur. 

Mihai Leu s-a întors ca pilot în automobilismul sportiv în 2017, după o pauză de 10 ani, perioadă în care s-a implicat în special în organizarea de evenimente sportive. Acesta a câştigat sezoanele 2019 şi 2020 la Categoria I de la viteză în coastă, iar în anul 2021 şi-a adjudecat titlul de viccampion la super rally.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net