Cât de slăbit este Mihai Leu, după lupta cu cancerul de colon! E de nerecunoscut! A trecut și prin Covid!

#Exclusiv Click!

La 53 de ani, Mihai Leu a bătut cancerul și mulți adversari de calibru în ring! Campionul nostru mondial la box s-a refăcut total după teribilia maladie, care însă a lăsat ceva urme pe chipul său. Mihai Leu este de nerecunoscut după boală, însă optimismul a fost cel care i-a fost aliat dintotdeauna.

Mihai Leu a învins și cancerul și Covid-ul Sursa: Facebook
Mihai Leu a învins și cancerul și Covid-ul Sursa: Facebook

Mihai Leu nu și-a pierdut zâmbetul și optimismul, care l-a caracterizat dintotodeauna, după lupta cu o nemiloasă boală. Campionul mondial la box s-a refăcut complet după ce a învins cancerul la colon.

După doi ani de pandemie, în care Leu s-a luptat și cu Covid, puglistul a ieșit din casă și a bifat primul său eveniment monden, la lansarea noului album al Alexandrei Stan.

N-a fost pentru nimeni o perioadă plăcută, dar până la urmă trebuie să accepți realitatea. Este bine că s-a mai potolit nebunia. Sperăm să fie bine în continuare.

Am avut Covid, dar, din fericire, nu am avut simptome, dacă nu-mi făceam testul nu știam că am. În general am respectat restricțiile, când mi s-a spus să stau în casă, chiar dacă nu mi-a plăcut, am stat. Am făcut vaccinurile toate trei. Le-am făcut fiindcă știam că e spre binele meu. Și soția mea l-a făcut, și băiatul”, a declarat Mihai Leu, pentru Click! 

Mihai Leu, primul român campion mondial la box, a fost diagnosticat în 2014 cu o maladie teribilă: cancer. În urma unui control amănunțit într-o clinică din Viena, pugilistul a aflat că are cancer de colon, moment în care i s-au tăiat picioarele.

Mihai Leu a petrecut două luni în spital, a trecut prin două operații, a făcut chimioterapie, a urmat un tratament la Viena și a cunoscut suferința sub toate formele, reușind să învingă teribila boală.

Soția sa, Ana, a dezvăluit la acel moment că puglisitul avea un stil de viață cât se poate de sănătos, însă se pare că, în cazul lui, cancerul a fost ereditar, tatăl său suferind, în trecut, de aceeași maladie.

„Nu sunt un om bogat, sunt un om fericit!”

Am avut multe momente grele în viață, dar cred că întotdeauna este cel mai imprtant să înveți din greșeli, să fii optimist, să ai puterea să treci peste ele. Sportul m-a ajutat foarte mult, pentru că în ringul de box iei lovituri. Trebuie să fii în stare să rămâi în picioare, să-ți păstrezi calmul. Tot ce am făcut în sport m-a influențat și în viața de zi cu zi.

Sunt bine, sunt chiar foarte bine, mă simt bine, mă pregătesc de cursă. E totul în regulă. Cel mai important lucru este că am o familie minunași mă înțeleg foarte bine și cu soția și cu băiatul. În rest, sincer acum, dacă am 100 de lei în buzunar sunt fericit, dacă am numai cinci, sunt la fel de fericit!

Nu sunt un om bogat, sunt un om fericit! Pentru mine, personal, în tot ceea ce am făcut, familia a fost alături de mine. Au aceleași merite ca și mine”, a mai spus fostul campion la box.

Mihai Leu, primul campional mondial al României la box

Mihai Leu are o poveste de viață care bate filmul! S-a născut la Hunedoara, pe 13 februarie 1968, tatăl său Nicolae fiind un cunoscut sportiv al anilor 70-80 în automobilismul românesc.

Mihai Leu este primul campion mondial al României la box profesionist, el fiind unul dintre cei cinci foști campioni mondiali care s-au retras neînvinși din cariera de box profesionist.

După ce a încheiat cariera de pugilist din cauza unei accidentări, Mihai Leu a început să concureze ca pilot de raliu, devenind campion național în 2003.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net