Mike Tyson, acuzat că ar fi violat o femeie în limuzină. Ce urmează acum

Unul dintre cele mai marcante nume ale boxului mondial, fostul pugilist Mike Tyson este acuzat că ar fi violat o femeie într-o limuzină, în anii 1990, după ce a cunoscut-o într-un club de noapte din Albany.

Mike Tyson a fost acuzat din nou de viol (FOTO: Getty Images)
Mike Tyson a fost acuzat din nou de viol (FOTO: Getty Images)

Presa internațională relatează că Mike Tyson i-ar fi povestit femeii, pe când erau în club, despre o petrecere şi i-ar fi propus să-l însoțească, iar apoi, în limuzină, ar fi molestat-o. Între timp, lucrurile au ieșit la suprafață și femeia l-a dat în judecată pe fostul boxer, daunele cerute ridicându-se la suma de cinci milioane de dolari. Victima a fost ajutată de o lege din New York, care spune că, începând din noiembrie 2022, pe parcursul unui an, orice persoană care a suferit agresiuni sexuale, în urmă cu oricât timp, poate să-și caute dreptatea în instanță - chiar dacă, în alte situații, fapta s-ar fi prescris. Femeia a invocat sechele fizice şi, mai ales, psihice, care au urmărit-o pe tot parcursul vieții, până acum, iar cazul este pe rol.

O viață sub semnul dependențelor

Deocamdată, Mike Tyson nu a reacţionat la această acuzaţie. Interesant este că, din păcate, fostul sportiv nu este implicat la primul scandal de acest fel. Înapoi în timp, în anul 1992, fostul sportiv a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru viol, doar că a fost eliberat condiționat, după ce a ispășit trei ani de detenție. Născut la Brooklyn, în 1966, Mike Tyson a avut o copilărie şi o adolescenţă cu probleme, înainte de a deveni campionul incontestabil la categoria grea, în anii '80. După timpul petrecut în închisoare, Mike Tyson nu a reușit să își păstreze titlurile - în 1996 a fost învins de Evander Holyfield și, de-a lungul vieții, s-a luptat cu depresia și dependența de diverse substanțe, nereușind să-și găsească echilibrul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net