Momente de groază la handbal: a leşinat de două ori pe teren!

Ultima actualizare:
Portăriţa a căzut  de două ori,  inconştientă
Portăriţa a căzut de două ori, inconştientă

Momente dramatice sâmbătă seară la meciul de handbal feminin dintre CSM Dunărea Giurgiu şi HC Danubius Galaţi. Portarul echipei gazdă, Roxana Lifu (18 ani), a leşinat de două ori după o lovitură cu mingea în gât!

Incidentul a avut loc în minutul 50, pe un contraatac al oaspetelor, la scorul de 16-21. Mirabela Cricleviţ, una dintre cele mai experimentate handbaliste de pe teren, a şutat puternic la poartă iar mingea a lovit-o sub bărbie pe Roxana Lifu. Adolescenta din poarta Dunării şi-a pierdut cunoştinţa pe loc spre uluiala spectatorilor. Asistenta prezentă la meci i-a acordat tinerei primul ajutor, evitând astfel o tragedie.

Şi-a pierdut cunoştinţa de două ori. După aproximativ trei minute, Roxana Lifu şi-a revenit fiind sprijinită de asistentă şi o coechipieră. A reuşit să facă însă numai doi paşi după care a căzut din nou pe parchet, leşinând a doua oară. Şi de această dată asistenta Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu a reuşit să o aducă pe fată în simţiri.

Portăriţa a căzut  de două ori,  inconştientă
Portăriţa a căzut de două ori, inconştientă

Roxana Lifu a fost purtată pe braţe în afara terenului, iar după câteva momente şi-a revenit şi a privit restul meciului de pe banca de rezerve. Până la incidentul nefericit, Roxana Lifu a fost cea mai bună jucătoare a formaţiei gazdă.


    Portăriţa a căzut  de două ori,  inconştientă
Portăriţa a căzut de două ori, inconştientă

Mai mult, aceasta a mai avut nevoie de îngrijiri medicale în două rânduri: o dată după o minge recepţionată în figură, apoi după o întindere la piciorul stâng. „A fost lovită puternic în gât şi a rămas fără aer după care a leşinat.

Din fericire doamna de la Ambulanţă a intervenit imediat şi a reuşit să o facă să-şi revină" a declarat după meci Virgil Georgescu, antrenorul gazdelor. Echipa de handbal feminin CSM Dunărea Giurgiu a pierdut sâmbătă, 9 noiembrie, pe teren propriu, cu scorul de 20-30, meciul disputat în compania celor de la HC Danubius Galaţi, contând pentru etapa a VIII-a a Diviziei A (Seria A).

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net