Monica Niculescu, în lacrimi la Roland Garros

Ultima actualizare:

    Monica Niculescu  a rămas cu  42.000 de euro
Monica Niculescu a rămas cu 42.000 de euro

Monica Niculescu a trăit ieri o adevărată dramă la Roland Garros. Ea a fost eliminată în turul secund după ce a avut minge de meci în faţa argentiniencei Paula Ormaechea.

Partida dintre Niculescu şi Ormaechea a început miercuri, dar s-a terminat joi, din cauza ploii. Întreruptă la scorul de 6-2, 2-0 pentru jucătoarea noastră, întâlnirea părea a fi la discreţia româncei.

Din păcate, noaptea a fost un sfetnic bun pentru sud-americancă. Aceasta, aidoma echipei pe care o iubeşte până la divinizare, Boca Juniors – având un breloc cu sigla formaţiei chiar şi la echipamentul de joc – a renăscut din morţi şi a întors rezultatul de la minge de meci pentru Niculescu, la scorul de 5-4 în setul secund. Ultimul act a fost la discreţia Paulei, care s-a impus cu scorul general de 2-6, 7-5, 6-2, spre disperarea Monicăi, care avea lacrimi în ochi.

Aseară, după închiderea ediţiei, au jucat pentru calificarea în turul 3 la Roland Garros Sorana Cîrstea şi Simona Halep.

Tecău, în optimi la dublu

Lucrurile au stat bine la dublu. Perechea Horia Tecău/ Jean Julien Rojer, cap se serie numărul 13, s-a calificat în optimile de finală. În turul secund, ei au învins cu scorul de 6-3, 6-0 cuplul Nicholas Monroe/Simon Stadler. Tot la dublu, dar în turul 1 la feminin, Irina Begu şi Karin Knapp au învins cu scorul de 6-4, 6-3 cuplul Mona Barthel/ Virginie Razzano.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net