Nadia Comăneci a fost strălucitoare la Gala Premiilor Laureus - FOTO

Ultima actualizare:

    Nadia Comăneci, pe covorul roșu al Premiilor Laureus 2020FOTO: Guliver/ Gettyimages
Nadia Comăneci, pe covorul roșu al Premiilor Laureus 2020FOTO: Guliver/ Gettyimages

Nadia Comăneci a fost din nou strălucitoare la Gala Premiilor Laureus. Românca e membră fondatoare a Academiei și a urcat din nou pe scenă la festivitatea care a avut loc luni, la Berlin.

”Zeița de la Montreal” a fost strălucitoare și la propriu și la figurat. Ea a purtat salopetă de lurex, de culoare gri petrol metalizat, care i-a venit ca turnată. Cu un umăr gol, care a lăsat să se vadă brațul foarte bine lucrat la sală – este știut că fosta gimnastă lucrează zilnic la aparatele din sala de forță. De altfel, la cei 58 de ani ai săi, Nadia a demonstrat și acum, ca la fiecare apariție în public, că deține secretul tinereții veșnice, arătând mereu perfect. Iar inelul cu diamante de la mâna stângă s-a potrivit perfect.

Nadia Comăneci a fost strălucitoare și la propriu și la figurat la Gala Premiilor Laureus
Nadia Comăneci a fost strălucitoare și la propriu și la figurat la Gala Premiilor Laureus

În plus, cea mai mare gimnastă din istorie, a fost și acum o gazdă perfectă pentru vedetele sportului prezente la ceremonia din Germania. Mai ales că pentru foarte multe ea a fost chiar idolul copilăriei lor. Premianții serii au fost, evident, numai nume mari ale sportului mondial. La masculin, campionul mondial de Formula 1 Lewis Hamilton și fotbalistul argentinian Lionel Messi și-au împărțit trofeul. A fost pentru prima dată când un jucător de fotbal a primit această distincție, care este considerată un Oscar al sportului.

La feminin, laureată a fost gimnasta Simone Biles, o obișnuită a acestui premiu, în timp ce câştigătorul Turului Franţei, Egan Bernal, a fost desemnat Revelaţia Anului. Cea mai bună echipă a fost desemnată naţionala de rugby a Africii de Sud, campioană mondială în 2019. Baschetbalistul german Dirk Nowitski a primit un premiu pentru întreaga carieră.

Nadia Comăneci este membru fondator al Laureus World Sports Academy, o asociaţie care reuneşte peste 60 dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor şi decernează anual premii celor mai buni sportivi și sportive din lume. La eveniment au participat în calitate de invitați de onoare, printre alţii, Boris Becker, Cafu, Fabian Cancellara, Luis Figo, Ruud Gullit, Tony Hawk, Michael Johnson, Edwin Moses, Mark Spitz şi Katarina Witt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net