NBA: Noah, contract de 60 de milioane de dolari cu Bulls

"Sunt fericit pentru că îmi doream să continui alături de această echipă. Cei de la Bulls au făcut mutarea potrivită şi promit că în continuare voi da 150 la sută la fiecare meci la care voi fi prezent pe teren, pentru că înţeleg că odată cu această sumă mare de bani vine şi o responsabilitate foarte mare. Dar sunt gata să accept provocarea", a declarat Noah pentru espn.com.

Jucătorul de 25 de ani a devenit unul dintre componenţii de bază ai echipei, alături de conducătorul de joc al naţionalei SUA, Derrick Rose. Deşi Bulls ar fi putut obţine în această vară semnătura superstarului Carmelo Anthony, în urma unui schimb de jucători cu Denver Nuggets, afacerea a căzut în momentul în care cei din Denver l-au solicitat la schimb şi pe Noah.

Joakim Noah a avut medii de 10,7 puncte şi 11,0 recuperări pe meci în sezonul trecut şi a fost unul dintre liderii taurilor în teren prin jocul plin de energie. Noah a semnat prelungirea contractului, luni, în aceeaşi zi în care noua achiziţie a celor de la Chicago, Carlos Boozer s-a accidentat, urmând să absenteze timp de opt săptămâni.

Noul sezon al ligii profesioniste nord-americane de baschet va debuta la 26 octombrie şi va fi transmis în România de Dolce Sport şi de Digi Sport.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg