Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Situația fostului pilot, descrisă într-un singur cuvânt, la 10 ani de la accident

Jean Todt, fostul director al Ferrari, a discutat recent despre Michael Schumacher, colegul său din Formula 1.

Schumacher a avut un accident teribil acum zece ani la schi / foto: arhiva
Schumacher a avut un accident teribil acum zece ani la schi / foto: arhiva

La aproape un deceniu de la accidentul tragic suferit de Schumacher la schi, Todt l-a vizitat și a descris starea acestuia într-un singur cuvânt: "diferit".

El a remarcat că Michael s-a schimbat considerabil de la vremea colaborării lor. Familia acestuia îl îngrijește cu devotament, adaptându-se la noua sa realitate.

Todt a menționat că viața lui Schumacher este acum cu totul altfel și a subliniat că este privilegiat să petreacă momente alături de el, dar a evitat să ofere alte detalii. Cu regret, a subliniat că accidentul din urmă cu zece ani a schimbat fundamental persoana pe care o cunoscuse în lumea Formula 1.

Accidentul lui Michael Schumacher s-a petrecut acum 10 ani

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi în 2013 și, de atunci, starea sa de sănătate rămâne un subiect învăluit în mister. Familia sa a păstrat aceste informații private, iar mulți oameni au fost interesați să afle mai multe despre evoluția sa.

Soția sa, Corinna Schumacher, a încercat să protejeze intimitatea și să ofere suportul necesar soțului ei în timpul acestor ani dificili. Potrivit unor surse, acest lucru a fost o povară pentru ea, deoarece mulți doreau să afle detalii despre starea lui Michael.

Eddie Jordan, fostul patron al echipei Jordan din Formula 1, a declarat că Corinna a trăit izolată, evitând evenimentele sociale și întâlnirile pentru a evita presiunea de a oferi informații despre Michael.

Ce spune Corina Schumacher despre starea de sănătate a soțului el

Într-un documentar dezvăluit în septembrie 2021, Corinna Schumacher a mărturisit că nu a blamat destinul pentru accidentul soțului ei.

A subliniat că, deși Michael a suferit o transformare, familia face tot posibilul pentru a-i asigura confortul și pentru a-i menține legătura cu viața de zi cu zi. Ea a subliniat dorința lor comună de a merge mai departe și de a-l proteja pe Michael, așa cum acesta i-a protejat întotdeauna pe cei dragi lui.

 „Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte.

Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere”, a declarat soţia fostului campion.

„Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră.

Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, a mai spus Corinna Schumacher.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net