O fostă lideră WTA, impresionată de Begu: „Nu aș vrea-o pe partea mea de tablou”

Ultima actualizare:

Martina Navratilova a avut o serie de cuvinte de laudă la adresa unei jucătoare de tenis din România. Fosta lideră mondială din tenisul feminin vede în Irina Begu una dintre jucătoarele de dincolo de top 20 WTA, care pot produce surpriza pe zgură, la Madrid, Roma şi Paris - pe lângă numele deja știute, precum ​Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Maria Sakkari.

Irina Begu poate produce surpriza la Madrid (FOTO: Getty Images)
Irina Begu poate produce surpriza la Madrid (FOTO: Getty Images)

Dincolo de cele mai bine clasate în ierarhia tenisului feminin, Martinei Navratilova a vorbit și despre alte nume care au șanse să impresioneze și care nu trebuie să fie ignorate. „Irina-Camelia Begu (Nr.35): Iată o statistică surprinzătoare pentru tânăra de 32 de ani din România. Dintre jucătoarele clasate în prezent în Top 50, ea are al treilea cel mai mare număr de victorii în carieră pe zgură, după Simona Halep şi Victoria Azarenka, cu 104. (...) Cu siguranţă o posibilă surpriză. (...) Nu mi-aş dori să o văd pe partea mea de tablou”, e descrierea făcută de site-ul oficial WTA, completată de declarația fostei lidere a tenisului mondial feminin.

Românca intră direct în turul secund de la Madrid

Pe lista jucătoarelor menționte de Martina Navratilova și-au mai făcut loc Martina Trevisan (20 WTA), Jeļena Ostapenko (22 WTA), Donna Vekić (23 WTA), Anastasia Potapova (25 WTA), Jil Teichmann (30 WTA) şi Paula Badosa (42 WTA). 
Irina Begu este favorita cu numărul 31 de la Madrid, fiind acceptată direct în turul doi la turneul „WTA 1000” din Spania și urmând să o întâlnească, joi, pe Karolína Muchová (52 WTA). Turnul WTA Madrid Open are loc în perioada 25 aprilie-7 mai, pe zgura din complexul de la Caja Mágica. Competiția face parte din categoria WTA 1000, având premii totale în valoare de peste șapte milioane și jumătate de dolari, iar campioana en-titre este Ons Jabeur, retrasă în ultimul moment de la competiția curentă, în vreme ce edițiile din 2016 și 2017 au fost câștigate de Simona Halep.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net