Oltchim a transferat pivotul naţionalei Rusiei

Ekaterina Vetkova (24 de ani, 1.82 metri, 73 kg) a fost o jucătoare de bază a echipei Zvezda Zvenigorod, pentru care a marcat în sezonul trecut al Ligii Campionilor, 26 de goluri. Vetkova, care evoluează pe postul de pivot, a jucat la Zvezda din 2007, când s-a transferat de la Lada Togliatti. Este campioană mondială cu echipa Rusiei, la ediţia din 2009, sub comanda cunoscutului antrenor Evgheni Trefilov.

Totodată s-a renunţat la serviciile ucrainencei Anastasia Pidpalova şi a fost adus preparatorul fizic german Frank Khun, care a mai lucrat cu galacticele înaintea finalei Ligii Campionilor din urmă cu două sezoane.

Reunirea echipei vâlcene este programată luni, la ora 16.00. Din lotul jucătoarelor vor absenta noile transferuri Marija Jovanovici şi Sanela Knezovici, care au primit o săptămână în plus de vacanţă, din cauză că au încheiat competiţiile doar în 18 iunie. De asemenea, Yeliz Ozel va întârzia şi ea o săptămână, răstimp în care clubul face demersurile pentru prelungirea permisului său de şedere în România. "În 10 iulie, toate jucătoarele vor fi prezente la pregătiri", a mai spus Berbecaru.

După reunirea de luni, programul echipei Oltchim include o săptămână dedicată reintrării în efort, un cantonamentul pe litoral, urmat de unul montan, pregătirea fiind împletită şi cu cea de sală.

Primele meciuri de verificare vor avea loc la turneul de la Cluj, în 5-6 august, urmat de cel din Ungaria şi încă două în Germania.

În sezonul 2011-2012, campioana României va evolua şi în Liga Campionilor, fiind repartizată în grupa D preliminară, cu echipele SD Itxako (finalista sezonului trecut), Dinamo Volgograd (campioana Rusiei) şi o formaţie din turul doi.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
16 foto 1   case antipirati jpg
Supermarket reduceri Foto shutterstock 134693084 jpg
tirhritcu jpg
image
image
image
image
ronaldo bucurie jpg
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg